Aug 4, 2011

Owh..Tidak !!

Semalam broadband saya kena potong..hehe.Dengan berlakunya kejadian tersebut,makanya saya tak dapat laa berblogging seperti selalu.

Apa-apa pon kena tunggu Mr Kudud tolong bayarkan broadband saya ni.Adoi,rasa boring gile tak boleh online.Terpaksa online guna phone je..huhu.Gile tak best tapi bersyukur jugak sebab better boleh online daripada tak boleh langsung kan..

p/s: sapa-sapa yang ada account twitter,boleh laa letak link kat comment.Nanti saya boleh follow.Boleh kita tweet-tweet..hehe

http://twitter.com/PypyLamb

Sent from Pypy.Lamb Studio iPhone

10 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xder tweet2...
hehehe...

miszatie said...

alamak saya xde teweet la..kat blog je bley kan :D

♥MAMASYAZA♥ said...

bosan woooo kalo tak boleh online

Alin Marlini said...

cpt2 suruh cik abang bayar..tak sbr nak bc entr Liza

Cik Kiah said...

ai dear! gune hp pun buley ilangkan busan..heee... baru je folo u... ~ i follow....~

Liza Razak said...

@meniti senja : x de twitter pon xpe.. blog kan ada !! :)

Liza Razak said...

@miszatie : boleh je..no prob!!

Liza Razak said...

@mamasyaza : dah x jadi tabiat lak kena online hari2

Liza Razak said...

@alin marlini : x de broadband pon x pe..phone pon jadi kalau dah kemaruk nak online..hehe

Liza Razak said...

@cik kiah : tengkiuu...i follow u too !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...