Aug 25, 2011

Fun @ Chic Pop Street Bazaar


Kali ni gambar banyak..sebab saya malas nk buat entry pasal Chic Pop ni banyak-banyak kali...hehe.Maybe ade satu lagi entry selepas ni..lepas tuh dah boleh update cerita lain pulak..

Kenapa saya suka pergi Chic Pop Bazaar ni ?

1. Boleh beli baju vintage banyak-banyak
2.Shopping barang comel-comel
3. Tengok cara gadis-gadis cun dress up.Saya suka tengok aweks cun begitu jua dengan Mr Kudud
4. Ni paling best...boleh usha mamat hensem..*woot*

Tak pernah lagi laa pergi bazaar ni tak beli ape-ape.Paling kurang,1 dress vintage..sebab susah nak jumpa baju-baju vintage ni melainkan beli online.Saya ni kalau beli online susah sket.Nak kena ukur di badan sendiri baru boleh decide beli




Kalau bawak duit banyak..confirm habis.Semua benda pon nak beli..hehe


Kali ni ada banyak barangan handmade seperti accessories dan handbag.Nasib baik budget tak banyak,kalau tak memang saya rembat je necklace yang cute-cute tuh.Sekarang ni saya gila fabrik.Banyak gila dijual.Boleh saya guna untuk photoshoot accessories nanti.Tak sabar nak tunggu lepas raya





Kurusnya.....hehehe.Lenkali makan banyak lagi!!

Bazaar ni selalunya ada 2 bulan sekali macam tuh.Kalau ada time boleh laa berkunjung ke Jaya One,PJ.Murah & rare.Barang lelaki pon banyak tau.So tak de laa boring kalau boyfriend/husband kita teman shopping.Sama-sama boleh enjoy...weeeee !!

Nak tau apa yang saya beli di sini boleh klik link di bawah :
Shopping @ Chic Pop Bazaar

From Puchong With Love...






23 comments:

Anisa Hang Tuah said...

teringin nak pegi..
:|

kalau ade lg pasni,gtau yee

(:

.izzati liyana. said...

saya suka pakai barang-barang vintage ni. tapi kalau nak pakai tu, rasa mcm tak sesuai pulak. :)

zOeY zAu YaH said...

nampak cam best jeee...tingin lah nk pi huhu..

Nafisah Ruslan said...

barangan vintage memang sangat cool and best!

Etong said...

besst! kenapa dkt sbh tiadaaa huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye...
nak sgt pergi...

h4ni3 said...

tak pernah pegi..
sebelum ni tak tau pun kewujudan tempat ni..

TQ bgtau.. kena ajak en suami pegi nih :D

salam kenal liza :)

MiYOKO SuKi said...

bestnyeee..kt PJ ek..

jauh la lakk..

putput said...

wanna ask..biasanya chic pop bazaar ni biasanya kat mna yea? teringin sgt prgi=="

cik chinta said...

jelesnye T_T

meaw said...

tak penah g, tapi seriously la barang dorang memang cantik yg pasti vintage!sweet

Liza Razak said...

@anisa hang tuah : no problemo...kalau ade nanti saya akan update kat blog !!

Liza Razak said...

@izzati liyana : kalau tak sesuai dgn dress @ baju boleh cuba dengan handbag vintage dulu :)

Liza Razak said...

@zoey zau yah : nanti kalau dtg KL,boleh laa pergi :)

Liza Razak said...

@nafisah ruslan : betul tuh...cool kan?? :)

Liza Razak said...

@etong : nanti dtg KL..boleh shopping kat chic pop ok?

Liza Razak said...

@meniti senja : nanti kalau ade lagi..awak boleh pergi :)

Liza Razak said...

@h4ni3 : nanti kalau ade lg..boleh laa ajak husband shopping same2..mesti cute

Liza Razak said...

@miyoko suki : kat US mesti lagi best shopping :)

Liza Razak said...

@putput : selalunya kat Jaya One,PJ..kalau tak sure,awak boleh google map :)

Liza Razak said...

@meaw : betul tuh..yang penting murah !!

Liza Razak said...

@cik chinta : nanti kalau ade lagi..boleh laa awak join :)

Nafisah Ruslan said...

sangat cool.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...