Aug 25, 2011

Featured In La Mode Outre


Sabtu lepas..masa saya dan Mr Kudud  jalan-jalan kat Chic Pop Street Bazaar,tiba-tiba kitorang ditegur oleh satu mat salleh ni.Uikkk...terkejut !! Ingat kot nk kasi brochure..rupa-rupanya dia photographer.Owhh...saya ni dah laa lambat pick up orangnya.Mat salleh tuh punya laa introduce nama dan bagitau dia dari La Mode Outre Singapore.Dia siap tanya saya macam-macam,tapi saya balas dengan muka blur.Lampi betul !! Nama dia James Bent..siap kasi name card lagi..

Sudahnya dengan muka blur tu jugak James ni snap gambar saya.Ini lah hasilnya..Malam semalam dia tweet kat saya inform gambar saya dah diupload kat website.Speechless sekejap.Btw,thank you so much !!

Kalau korang suka tengok street style..boleh laa refer kat website ni.Website ni banyak featured fashion street style yang cool dan boleh dijadikan panduan untuk bergaya :)

Details boleh klik link di bawah :

http://lamodeoutre.com

Picture by James Bent ( La Mode Outre )


From Puchong With Love..






45 comments:

MiYOKO SuKi said...

wow..cntik2...sgt2 cool sua polka dot tuuu

.: iEyLa :. said...

wahhh...glamer la sis..hihi

O'gosh said...

saya mmg suka fesyen2 awak...though saya dah tua..ehem...keep it up!!

♥MAMASYAZA♥ said...

sooo sweeettt

qemaishak said...

Memang ala model, sesuai...cantik

Pocket said...

huuulamak aih,
siap dipilih photographer lagi tu,
random ker.. nasib baik ker..
tak kisah,
still kamu memenuhi taste dia.

congratz, kamu memang indah :D
like i said before, luv the red belt ^^

Mak Izz said...

wah.. tetiba terglam. awak mmg layak dicapture sbb "tinggi, cantik dan TRENDY"

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wah! bestnye..u r fasionable girl, no wonder lah dia nak ambik pict U..hehe :D

Cik Kiah said...

weweeeet! stylo!

meaw said...

kehkehkeh,loading2 pon dapat bergambar!bestnya kak.....suka style akak :D

nadiaazira said...

wahhh, untung lar... =)
masa nadia pergi chic pop kat jaya one dulu pun ada sorang photographer ni nak ambil gambar nadia dengan kakak mr.bf...dia kata dari snap.it, tapi tak tahulah dia buat apa dgn gambar tu...hihi...

aTy _faRed~ said...

waaahhhh...untungnyer.... :)

merahitujambu said...

pandai awok dress up kan diri..suka sgt gaya awok

amy roslan said...

congrats kak liza :-)

fareha said...

relax style. like it. btw, your face doesnt look blurr sgt pn. cantik je sy tgk.

Liza Razak said...

@miyoko suki : saya pon suka jugak..hehe

Liza Razak said...

@ieyla : glamour ke tuh? mcm x je..hehe

Liza Razak said...

@o'gosh : tua ke..mane de tuh..tengkiuu btw :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : terima kasih :)

Akito Boron said...

nk buat jugak! sbb mmg style

Liza Razak said...

@qemaishak : x de pon..perut buncit.psl tuh cover dengan belt..hehe

Liza Razak said...

@pocket : terima kasih :)

Liza Razak said...

@mak izz : tengkiuu :)

Sung Je Kyo said...

simple but still nice... ske ur suar polka dot 2... =)

Liza Razak said...

@fee hafeezah ketuk keyboard : random je tuh..huhu.thanks anyway :)

Liza Razak said...

@meaw : tengkiuu :)

Liza Razak said...

@nadiazira : x tanye ke...mne laa tau kot2 featured kat magazine ke

Liza Razak said...

@aty_fared : kebetulan je tuh...ntah2 photographer pilih random je.hehe

Liza Razak said...

@merahitujambu : tima kaceh !!

Liza Razak said...

@amy roslan : tengkiuu :)

Liza Razak said...

@fareha : nasib baik tak blur...hehe..the pic was just fine

Liza Razak said...

@cik kiah : tengkiuu !!

munna said...

cantik sgt...kak munna suka polkadot...

Liza Razak said...

@akito boron : nak buat ape tuh?? :)

Liza Razak said...

@sung je kyo : tengkiu :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memng kewl la...
pemes jap...

Liza Razak said...

@munna : saya pon suka gile polka dot..cute kan?? :)

Liza Razak said...

@meniti senja : hehehe...lawak !!

Cik Puan Axa said...

wah, patut pun dia nak amik gambo..cantik! (",)

Liza Razak said...

@cik puan axa : terima kasih :) terharu saya

bella hamzah said...

love all ur dressing.. cantik2.. itu pasal la en kudud suka.. :) cantik jacket tu!beli kat mana?

Liza Razak said...

@bella hamzah : tengkiuu..jacket ni saya beli kat cats whiskers bangsar :)

.izzati liyana. said...

wahh, famous gitu. hehe. mat salleh pun tertarik.

Liza Razak said...

@izzati liyana : huhu..dia pilih random je tuh :)

the puffy clouds said...

waaah bestnya..dlm byk2 org dia pilih liza :) bertuahnye ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...