Aug 26, 2011

We Were Colour Coordinated !!


Jezmine Zaidan @ Jezmine Blossom...sapa tak kenal kan?? Owner butik Old Blossom Box Store yang sangat diminati sekarang.Saya pon suka Old Blossom sebab saya suka selection colour untuk dress dan baju yang sangat cute..
Pergi Chic Pop Bazaar aritu saya sempat pergi ke Old Blossom Box punya booth.Ternampak Jezmine yang cute ni.Mula-mula nak tegur tapi macam malu lak.Actually last year,saya memang rajin pergi Old Blossom Box.Saya pon rasa dia masih ingat saya..tapi malu lak nak tegur..hehe..

Tapi saya nampak dia pandang saya jugak...sudahnya saya tegur je.Buangkan malu terus.Jumpa terus borak-borak...hehe.Owhh...Semudah tu rupanya.Jezmine ni sangat friendly so tak payah risau kalau nak tegur...hehe

Habis borak-borak..terus bergambar..saya selalu lupa nak bergambar dengan Jezmine bile pergi ke butik Old Blossom.Kali ni memang belasah je laa kan...haha


Saya tag gambar Jezmine kat facebook.Pagi tadi dia komen " We are colour coordinated..yeay!! " A ah...baru perasan....kebetulan sungguh !!


Seriously....Jezmine ni sangat cute !! Tahun ni tak sempat langsung nak tengok raya collection Old Blossom Box.Tak pe...lepas raya boleh tempah baju kurung kat Jezmine.Mesti cantik & cute!!


From Puchong With Love...








16 comments:

Epal Hirata said...

hye akak..lme xdtg sini..
btw..dua2 chomell..heheh
slamat hari rayaaaa:)

myra yusreena said...

hihi keciknye laa dyee

nadiaazira said...

jazmine kecik dan cute... =)
dulu pergi booth dia tapi dia tak ada...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sweet jew korang...

Fiq Ras said...

alaaaaaaaaaa jelessnyaaaa!!!

meaw said...

meaw suka jugak tengok jezmine tu, cute miut orangnya, barang-barangnya toksah kata lah,lagi comei! gerammmmmm......sat-sat,kak liza pon comei jugak ,hiks!

miloais said...

salam liza....

ak komen out of topic sat ye...

selamat menyambut hari lebaran ye...
hehehehe

Rtp Farra Arisha said...

wanna meet her too! dresses designed by old blossom is super sweet!! love it too..beruntung sis dpt jumpa directly dgn dia ;)

Liza Razak said...

@epal hirata : selamat hari raya !!

Liza Razak said...

@myra yusreena : kecik tp comel

Liza Razak said...

@nadiaazira : ye ke? kalau nk jmpa pergi butik jezmine pon ok

Liza Razak said...

@meniti senja : hehehe...terima kasih :)

Liza Razak said...

@fiq ras : jgn jeles..nnt pergi butik Jezmine,confirm boleh jmp

Liza Razak said...

@meaw : hahaha...tengkiu :)

Liza Razak said...

@miloais : selamat hari raya kak !!

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : yup..true!! mmg best dpt jumpa blogger femes ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...