Aug 26, 2011

Berdua Lebih Baik


Bulan puasa ni sangat best sebab kebanyakkan masa kami habiskan berdua (memang selalu macam tu ke? ) Berbual-bual macam kawan rapat, jalan berpegangan tangan walaupon hanya pergi ke pasar ramadhan yang-punya-laa-dekat-dengan-rumah dan bergelak ketawa.Memang laa bulan lain pon sama jugak tapi bulan puasa ni feel dia lain sikit..Tak tau laa kenapa kan..

Hari Selasa lepas kitorang makan di luar je.Makan kat Pappa Rich...Saya order mee kari dan Mr Kudud pulak makan Char Kuey Teow.Kitorang jarang makan kat luar sebab Mr Kudud suka makan kat rumah.Cuma bila tak sempat masak je baru makan kat luar


Mase tu rase macam romantik pulak...maybe sebab lighting kot.Gloomy gitu...hehe.Terus tangan menggedik mencapai kamera untuk sesi camwhoring yang ntah hape-hape.Confirm meja sebelah mengerutkan dahi tanda peliks...


Ini menu saya.Hari tuh macam teringin gile nak makan mee kari...nasi tak mau makan.Bajet diet tapi kari tak mau tinggal.Ermm..macam mana tuh??


Amatlah tidak sesuai memakai shawl style macam ni.Menampakkan sosok-sosok muka yang terserlah kebulatannya.Apakan daya..saya dah mencuba untuk diet.Tetapi tidak berhasil.Salahkan pakcik jual laksa kat pasar ramadhan Puchong Perdana itu.Almost tiap-tiap hari tersengih depan gerai pak cik tuh..Raya ni terpaksa lah gigih memakai shawl agar kebulatan muka tidak terserlah..huhu

P/S : Sedang busy packing barang yang tak sudah-sudah tuh...

From Puchong With Love...

18 comments:

Saiazuan said...

adoi tertgk juadah brbuka lak.. trs lapar jadinya

meaw said...

a'ah,tak sesuai,meaw suka hat biasa kak liza pakai tu,hiks :)

nadiaazira said...

lainnya muka k.liza...hehe...
at least kita try kan... =)

Pocket said...

pergh!! suasana nya!!
lighting yg menarik :D
tp kan.. dlm lampu kuning, memang la makanan nampak sedap^^
lagi buleh makan banyak kot!

Pocket sekali jer berbuka kat luar ramadan ni, makan kenny rodgers kul 8pm.. ohh.. (tak der seat)

mellow said...

prettaaayyy sis . gambar , style sume cun habes .

kyOkoHayaShi! said...

waaa romantik nye akak !! ase nk kawen cpt2 gak. hehe :P

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?6c72dfef8633393d15b9192b8ee4e9b6

putput said...

alolololo..so sweet:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice pic as usual...
banyak sgt ke barang yg nak pack tue...

Kak Adha said...

wah.. gebu gebas pipi comel dia. pypylamb la katakan. hehe..

Liza Razak said...

@saiazuan : x pe..lepas buka puasa boleh makan..hehe

Liza Razak said...

@meaw : tu laa..mcm pelik pon ado..hehe

Liza Razak said...

@nadiaazira : tu laa...mmg lain gile..x sesuai langsung

Liza Razak said...

@pocket : saya pon jarang mkn luar.selalu beli kat pasar ramadhan je

Liza Razak said...

@mellow : tengkiuu :)

Liza Razak said...

@kyokohayashi! : nanti cepat2 kawin yer

Liza Razak said...

@putput : huhuhuhu...

Liza Razak said...

@meniti senja : byk..penuh satu kereta :)

Liza Razak said...

@kak adha : bukan gebu dah..bulat sgt !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...