Feb 18, 2012

Bila Cooter Beradu

Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Martin Luther King, Jr.


Bila kami berdua tidur, Cooter pon automatik akan masuk dalam bilik kecik dia untuk tidur.Dia suka sangat travel cage yang kitorang beli sampai buat jadi tempat tidur.Kadang-kadang bila dia boring tidur sorang-sorang dia akan tidur atas katil dengan kitorang.Punya la gemok sampai kitorang terpaksa bersempit-sempit sebab selalunya dia akan tidur melintang tengah-tengah atas katil.Jangan harap la dia nak beralih..hehe.Kadang-kadang Cooter ni akan gesel-gesel hidung dia yang basah tu kat pipi kitorang kalau dia nak manja-manja.Bertuah punya kucing!




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK


17 comments:

einz said...

hee....gumuks sbb kak liza trlebih bg mkn kot...huhu...takpe la jnji die sihat....omey la cooter ni...ingt cooter yg burung uh..huhu

einz said...

hee....gumuks sbb kak liza trlebih bg mkn kot...huhu...takpe la jnji die sihat....omey la cooter ni...ingt cooter yg burung uh..huhu

diya said...

Kucing sy pulak bila saya berbaring2 online dia pun turut serta. kadang sengaja dia baring atas keyboard @ mouse, semate2 nak perhatian. :)

Fathiah Hamim said...

so cute!!!!

♥MAMASYAZA♥ said...

bertuah cooter dpt tuan cam liza

ascil.punye.lah said...

waaa cool gila nam dia cooter.

~SaL IjOu~ said...

bahagia Cooter dpt layanan 1st class~ ;)

♥ p a a n i ♥ said...

hehehe..kucing kalau hidung basah maksudnya dia sihat!

Liza Razak said...

@einz : memang terlebih makan pon budak cooter ni.tu psl gemoks

Liza Razak said...

@diya : betul tuh..kdg2 tu rimas pon ada sebab susah nak menaip

Liza Razak said...

@fathiah hamim : thank you :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : hopefully dia boleh doakan tuan dia :)

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : asal dari perkataan Kucing Terbiar..hehe

Liza Razak said...

@sal ijou : layanan biasa2 je pon..al maklum la tuan dia x de anak lagi..

Liza Razak said...

@paani : ye ke? x tau lak saya psl tu

Fabulous Me said...

Uwawawawa comelnye budak ini!

Liza Razak said...

@fabulous me : comel & gumuks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...