Feb 21, 2012

Inspector Gadget





Apa persamaan Mr Kudud dengan adik pakai suit hitam tuh? Cer teka...cer teka...hehe.




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK

 

28 comments:

eton said...

comelnya budak tu.. hehehe

onie said...

dua-dua omei,hehehehe....... actually gigi onie yg rongak kat hospital tu akibat onie pengsan...huhu....


muka terus jumpa lantai,maka terkena la jua gigi renab satu puntung dengan gigi sebelahnya, oleh itu... rongak la onie,haha.... (ayat bahasa melayu yg terabur,haha)

Aine Ainun said...

Gambar x clear sbb sy pakai hp;)

xdpt la nk teka teki...

Nur Saina (AntooUngu) said...

bukan main lagi..hihi comel ^^

MyZone~theUn4given said...

comel...:)
persamaan:..both boy...:)

Nizam Ijam said...

yang kecik tu comel..

rahel said...

Comelnya budak kecik tu...suke tengok...hehe..

.: iEyLa :. said...

hikhik..dua2 penyiasat bersiri ke ni??
comeyyy.. :)

KhaiRin : anies said...

tgh roger2 sape tu

|| NaFiRaa || said...

amboi..kecik2 lagi dah nampak hensem..:)

norinaomar said...

both guna walkie talkie ???

puteri nur aqiliah said...

dua2 pegag walkie talkie..

LydSunshine said...

Mr kudud ni muka familiar. mcm ada sorang pelakon tu. Lupa dah nama dia.

Liza Razak said...

@eeton : a ah..comel sgt

Liza Razak said...

@onie : adoii..sedih betul cite onie ni..

Liza Razak said...

@aine ainun : x pe...nnt kalau pakai laptop@pc..boleh tgk dgn clear :)

Liza Razak said...

@nur saina (antooungu) : dah macam PI je saya tgk..hikhik

Liza Razak said...

@myzone~theun4given : betul!!

Liza Razak said...

@nizam ijam : a ah...comel & style !

Liza Razak said...

@rahel : saya pon suka tgk :)

Liza Razak said...

@ieyla : bejet penyiasat bersiri adelah..hehe

Liza Razak said...

@khairin anies : x tau laa diorang ni..hehe

Liza Razak said...

@nafiraa : tu la dia..pandai bergaya pulak tuh

Liza Razak said...

@norinaomar : ya betul !!!

Liza Razak said...

@puteri nur aqiliah : tepat sekali!!

Liza Razak said...

@lydsunshine : erkk...mka mcm pelakon ke? mcm x je..hehe

cik dila.. said...

alahai..comeynya budak tu..hehe.da mcm detective conan :P

Liza Razak said...

@cik dila : a ah la kan..gaya ala2 gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...