Feb 22, 2012

WW : Bokeh





From Puchong With Love,
LIZA RAZAK


30 comments:

Aine Ainun said...

Cantik gambar...

Bokeh??

.: iEyLa :. said...

bokeh??ni loghat org n9 ke ape ni sis??hihi

wanabee said...

just nice..miss liza ;)

*lama dah tak shoot random thing ni .. >_<

KhaiRin : anies said...

apa maksud nyer?

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Bokeh manual ke ni? Look so nice. Until now I masih tak pandai nk mem"bokeh" guna manual.

fareha said...

the first one is really amazing! i like

acheeqa farhana said...

cntiknye gamba..ad style la..
sy suke tgk gmbar2 yang cntik tw :)

btw,bokeh tu ap?hee

Maya Lisa said...

bokeh ni, untuk dslr ....^^ cantik sangatt ^^

P U C A T said...

series lawa bokeh tu..
damn i like it.
BTW u gune DSLR ape yea??

~SaL IjOu~ said...

istilah jurugambar ni an..kabur 'kaw -kaw' ~ ^^

ascil.punye.lah said...

bokeh tu apa?

Ain SSB said...

Very nice! :)

Alin Marlini said...

nice :) kreatif disitu

Liza Razak said...

@aine ainun : thank you :)

Liza Razak said...

@ieyla : bokeh ni term photography ..hehe.nk explain x pandai pulak

Liza Razak said...

@wanabee : saya pon kebetulan je main2 snap masa terperangkap dalam jam

Liza Razak said...

@khairin anies : nk explain x pandai pulak.kalau google..sis boleh paham

Liza Razak said...

@miss mirror aka sam : saya guna setting auto je sbb kereta tgh bergerak..hehe

Liza Razak said...

@fareha : thank you :)

Liza Razak said...

@acheeqa farhana : thank u..actually kalau saya nak explain pon x pandai sgt.ini actually term photography untuk dapatkan blur dan cahaya bulat2 kat gambar

Liza Razak said...

@maya lisa : thank u :)

Liza Razak said...

@pucat : saya guna Canon 60D :)

Liza Razak said...

@sal ijou : haa...betul tu!!

Liza Razak said...

@ascil punye lah : term photography utk buat gambar blur dan ada cahaya bulat2.nk lebih lanjut..boleh google :)

Liza Razak said...

@ain ssb : thank you :)

Liza Razak said...

@alin marlini : thank u sis

Zie said...

Cantik gambar2 ni...

Liza Razak said...

@zie : thank you sis :)

syakey said...

style lahhh!

Liza Razak said...

@shakey : thank u :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...