Feb 13, 2012

Yoshie Natalia & Syazwan

11.02.2012.Dewan Komuniti Bukit Damansara


 Life without love is like a tree without blossoms or fruit.
Khalil Gibran





Alhamdulillah...akhirnya kawan BFF saya Syazwan dan Yoshie Natalia selamat ijabkabulkan weekend lepas.Selamat Pengantin Baru..Majlis resepsi sebelah Yoshie diadakan di Dewan Komuniti Bukit Damansara.Tema wedding diorang white & pink.Comel kan? 



Kami dapat duduk sebelah meja santap pengantin.Berhadapan dengan pelamin di atas pentas.Saya suka pelamin diorang.Ringkas tapi elegant.Baju Yoshie pon sangat unik especially topi kecik comel kat kepala tu.Ala-ala english wedding gitu :)




Gambar ni Mr Kudud yang snap.Haruslah gambar anak-anak dara berdress pink yang banyak.Memang comel pon...so tak boleh dipertikaikan..hehe.Gambar saya ada 2 je...huhu.Nampak sangat dah tak comel...huwaa



Sweet couple.Diorang ni memang kepala otak gila-gila macam kitorang jugak.Tak sabar nak pergi reception sebelah Wan pulak weekend ni..hehe.



Gambar makanan tak sempat pulak nak snap.Sebab bila tengok lauk-pauk terus lupa diri dan kamera..haha.Lapar gila.Usaha tak makan tengah hari kes nak makan kenduri sebelah malamnya...hehe.Saya memang suka makan nasi kenduri





Tak boleh tahan tengok pengantin dengan pengapit pakai necktie corak skeleton.Hadoii....kenapalah??







Ala-ala red carpet.Cool kan? Boleh dijadikan inpiration untuk B2B..Senang dan cantik untuk bergambar.Jenuh beratur nak bergambar dengan pengantin.Semua berebut nak bergambar...hehe.Terpaksa mintak tolong official cameraman snapkan gambar kitorang.Cuba tengok Mr Kudud dengan Wan tu...sengal betul !!



Untuk Yoshie & Wan, Saya dan Mr Kudud nak ucapkan Selamat Pengantin Baru.Semoga cepat-cepat dapat baby & welcome to the CLUB !! hehe


From Puchong With Love,

LIZA RAZAK


10 comments:

Hayati Tapsir said...

cantek!

~Fara~ said...

a'ah la, cute topi kecit tu..
liza sgt cute in last pic.. =)

O'gosh said...

comelnya pengantin...best dapat kawan gila2 macam ni kan..

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh semuanya cantik berseri seri

Liza Razak said...

@hayati tapsir : cantik kan diorang..suka sgt!

Liza Razak said...

@~fara~ : thank you :)

Liza Razak said...

@o'gosh : best gile kan..hehe

Liza Razak said...

@mamasyaza : thank you sis

KhaiRin : anies said...

cantik nyerrrrr


datuk yusni tuu

Liza Razak said...

@khairin anies : a ah..die jadi guest artist menyanyi malam tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...