Feb 20, 2012

LOTD : The Black Abaya




Abaya, Hurul Ain House Of Abaya | Leopard Print Shawl, Cotton On | Time Is Running Out Necklace, Pypy Lamb Studio | Gray Suede Flats, Summit | Bangles, Diva | Slingbag, F Block






From Puchong With Love,
LIZA RAZAK


8 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

cantik sgt

.: iEyLa :. said...

oppss..macam lebih kurang je jubah kite kak..
baru je post pic pakai jubah last week kat blog..hihi

norinaomar said...

serius memang adore sangat dengan abaya tapi kena kumpul duit dulu baru dapat beli sebab yang best tu biasanya 200++

Liza Razak said...

@mamasyaza : thank you sis

Liza Razak said...

@ieyla : a ah..saya ada nampak aritu kat blog awak..lebih kurang sama kan

Liza Razak said...

@norinaomar : saya suka abaya kat hurul ain ni..selesa dan potongan pon sangat cantik

nadiah yaya said...

beli abaya kat mna?? tau x kt mna yg murah

Liza Razak said...

@nadiah yaya : saya beli kat Hurul Ain TTDI.harga agak affordable.bergantung pada design & material

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...