Feb 15, 2012

King Of The Day.Qais Fahim 6th Birthday Party.Pt 1

Jungle Gym, Bangsa Shopping Centre. 7th February 2012.Part 1



Rasa nervous sangat bila Mr Kudud inform saya yang kitorang kena jadi photographer untuk birthday party anak bos Mr Kudud, Ms Rozaila.Ini merupakan kali kedua dapat peluang jadi photographer untuk event.Untuk orang yang sangat amatur dalam photography ni,bila ada peluang baik macam ni tidak harus disia-siakan.Thank you sangat Ms Rozaila & Mr Attila sebab bagi peluang praktis..hehe.Sorry sangat kalau ada cacat cela...


Birthday Party ni bertemakan dinosaur..Saya suka theme combination colour green + white untuk deco party ni.



Mr Attila & Ms Rozaila dengan team deco birthday party hari tu.Mesti ada yang kenal blogger famous ni kan? Murni dari Mimpi Murni ( http://mimpimurni.blogspot.com ) Beliau yang in charge untuk deco party,desserts dan goodie bags.Kalau nak tengok macam mana persiapan dan arrangements yang Murni buat dengan lebih lanjut boleh klik SINI ( Qais Dino Party ) Kalau nak hire beliau jadi event planner pon boleh.


Dengan BFF Ms Rozaila, Designer Nurita Harith.Comel kan?


Dino Birthday cake dari Liez Cakes & Etc.Cupcakes & Banoffie pie dari That Last Slice










Nanti saya update lagi gambar-gambar birthday party Qais Fahim ni :)






From Puchong With Love,
LIZA RAZAK



20 comments:

.: iEyLa :. said...

alorh..comey nye Qais..
photographer lg comey..

Eyeme said...

alahai comelnye!. suka kek tu, deco n semua2 lah.. pastel..like3!

Bitt (double IS) said...

really nice pic :) congratulations

♥MAMASYAZA♥ said...

sronoknya, meriah suasana

♥ Elin ♥ said...

ya allah.. sweetnya :)
cantik..

M permulaan nama said...

wow. nice nice nice even amatur. :)

IzZa izaLis ® said...

semua gambar cantik ! XD

O'gosh said...

bestnya..saya pun tengah sakit tangan planning besday party my son..alangkah bestnya kalau sya pandai / mampu amek gamba macam liza ni..huhu

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Qais? Nice name... Saya suka namakan anak dgn nama "Q" tp pernah buntu memilih nama utk anak lelaki bermula dgn huruf itu. Anyway.. happy birthday to him.

Liza Razak said...

@ieyla : hehe..thank you :)

Liza Razak said...

@eyeme : saya pon suka jugak..cute!

Liza Razak said...

@bitt ( double IS ) : thank you sis :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : betul tu...sangat meriah

Liza Razak said...

@elin : thank you :)

Liza Razak said...

@M permulaan nama : thank you :)

Liza Razak said...

@izza izzalis : thank you sis

Liza Razak said...

@o'gosh : nanti boleh cari kwn2 yg pandai amik gambar..x yah pening2 sgt

Liza Razak said...

@miss mirror a.k.a sam : kalau nak senang google pon boleh..nama qais pon sedap

Rozaila said...

Hey Liza.. I baru jer nampak ur blog on Qais's birthday... Thank you so much for the great pictures... U n hubby did a great job... Xoxo

Rozaila said...

Hey Liza.. I baru jer nampak ur blog on Qais's birthday... Thank you so much for the great pictures... U n hubby did a great job... Xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...