Feb 29, 2012

Bella Cotton Shawl by Pypy Lamb Studio

" A Woman With Hijab Is Like a Pearl in Its Shell "


Coming soon....

Cotton shawl dibuat khas oleh Pypy Lamb Studio.Bidang besar dan direka khas untuk menutupi dada.Saya selalu mempunyai masalah mencari shawl berbidang besar.Selalu jumpa yang cantik tapi berbidang kecil pulak.Jadi saya terfikir untuk buat sendiri cotton shawl yang selesa dan cukup besar untuk menutupi bahagian dada.Sekarang masih dalam proses mencari material.Insya Allah dalam bulan depan saya akan release first batch :)



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK

50 comments:

akuiwana said...

looking foward sgt utk tunggu shawl ni keluar.tgk teaser pun dh nmpk cntik :)

Zakaria's daughter said...

ohsem nye.

design mcm ala ala sutera cina

Tiramisu Fatiema said...

cantik corak nye..kalau dah siap nanti mesti ohsem,okla kalau saiz besar..nanti update ye..i can't wait.:)

saya dewi said...

wow. interesting! ^^

suzie rahman said...

wah nice. loike cotton:)

♥MAMASYAZA♥ said...

memang nampak cantik sgttttt

♥ p a a n i ♥ said...

shantekkk lahh

EyanaNoorAzlan said...

cantik... x sabar nak tgkk..

~Fara~ said...

wow! can't wait.. liza, fara pun slalu m'alami masalah yg sama.. bila dah berkenan, kecit la plak.. huhu..

budakbaik said...

alhamdulillah buat lah nanti ummu pun nak pakai jugak kalo bidang besar..tengok corak pun cantik..teruskan usaha anda..TERBAIK..

Wawa Tasliman said...

wah mesti cute. yes i had the same problem. tak cover semua..

.: iEyLa :. said...

cantiknye kalau wat shawl nih..
slalu nye jmpe corak cmni tuk wat baju je kan kak..cantikk!!
can't wait to see..

FiZaH SuKhRi said...

wow..bt sendiri?bagus2 :)

YOUsoF said...

Cantik.. Lembut, sedap mata memandang, selesa kepala yang memakai.. ;)

Cho Zila said...

nampakpun dah cantik.. tak sabar menunggu..

Alin Marlini said...

mesti comel :)

Amyra Azhar said...

cotton shawl tu sgt cantik design nya, lg2 berbidang besar n_n

Liza Razak said...

@akuiwana : Thank you..Insya Allah..maybe pertengahan bulan 3 ni siap :)

Liza Razak said...

@zakaria's daughter : thank you

HeNRieTTa JoSe said...

xsabar nieh nk tunggu...rietta suka yang cute2...

Liza Razak said...

@tiramisu fatiema : dah siap nanti..saya akan update kat blog yer

Liza Razak said...

@saya dewi : thank you :)

Liza Razak said...

@suzie rahman : saya pon suka cotton jugak

Liza Razak said...

@mamasyaza : thank u sis

Liza Razak said...

@paani : thank you :)

Liza Razak said...

@eyana noor azlan : nanti dah siap..saya update kat blog yer

Liza Razak said...

@fara : tu la dia...rasa macam x best kalau pakai shawl pendek2

Liza Razak said...

@budak baik : thank you for your support

Liza Razak said...

@fizah sukhri : a ah buat sendiri..lagi senang..hehe

Liza Razak said...

@wawa tasliman : tu yg dpt idea nak buat sendiri guna kain cotton..hehe

Liza Razak said...

@ieyla : a ah..akak suka corak2 mcm ni

Liza Razak said...

@yousof : betul tuh..

Liza Razak said...

@cho zila : siap nanti..saya update kat blog yer

Liza Razak said...

@alin marlini : hopefully..hehe

Liza Razak said...

@amyra azhar : tu laa..ssh nak dpt yg bidang besar ni.kalau ade pon mahal

Liza Razak said...

@henrietta jose : saya pon suka yg cute2 jugak :)

lieynanilaz said...

cantik design ni!!
kalau dah jadi shawl lagi cantik..

Fabulous Me said...

Xtau awak meniaga.. NAK BELI!!!

Ann Ishak said...

tak sabar ni...nak tengok

aniswany said...

cant wait :)

nurul huda jumri said...

tak sabarnye nak tunggu...=)

onie said...

wah!someiiiiiii :))

~SaL IjOu~ said...

kite suka kain cotton~ ^^

Liza Razak said...

@lieynanilaz : tu laa..saya pon x sabar nk tggu hasilnya :)

Liza Razak said...

@fabulous me : a ah..saya niaga kecil-kecilan je.dah siap nanti..saya akan post kt blog

Liza Razak said...

@ann ishak : dah siap 1st batch ni..saya akan post kat blog ek :)

Liza Razak said...

@aniswany : tunggu yer :)

Liza Razak said...

@nurul huda jumri : dalam bulan ni 1st batch akan siap..tungguuuuu

Liza Razak said...

@onie : thank you :)

Liza Razak said...

@sal ijou : sama lah..saya pon suka jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...