Mar 1, 2012

Join Us Pypy.Lamb Studio + O-Three @ Keyya Kayya Bazaar 3.0


Yeay !! Pypy Lamb Studio join bazaar lagi !! Kali ni Pypy Lamb Studio akan bekerjasama dengan vendor baru, O-Three.O-Three ni menawarkan baju-baju vintage yang sangat awesome.Sesiapa yang gila dress vintage boleh la jenguk ke booth kami, ahad ini.Rugi tau kalau tak datang!!

Apa kelainan Pypy Lamb Studio kali ini? Haa...ingat tak lagi EXTREME SALE Pypy Lamb Studio minggu lepas? Yang saya upload tu hanya separuh dari stok RM 10 yang ada.Separuh lagi saya akan bawa ke Bazaar Keyya Kayya 3.0.Semuanya cantik-cantik lagi.Sebelum kehabisan stok...mari shopping !!


From Puchong With Love,
LIZA RAZAK


16 comments:

Mizz ErMa said...

4 march yer? kalo tak de aral, ahad nih nak pegi lah cuci2 mata kat sana..hihi

Amyra Azhar said...

aaaah, teringin nya nak p! shopping! @_@

Mia Adriana said...

nk tgk bju2 yg da upload!

budakbaik said...

teringin gak nak pergi..tak pernah pergi bazaar seumpama nie..boleh jumpa dengan liza razak..<3

Alin Marlini said...

semoga semuanya berjalan lancar ye liza :)

Zakaria's daughter said...

i love vintage style T_T

tapi jauhhh la sis liza :(

suzie rahman said...

wah menarik..tp jauh sgt dear :(

~SaL IjOu~ said...

uwaa...gaji kene hold..x dpt nak shopping..sobs*

Liza Razak said...

@mizz erma : awak ade dtg x aritu ?

Liza Razak said...

@amyra azhar : kalau ade bazaar lagi..mari la dtg

Liza Razak said...

@mia adriana : boleh tgk kat blogshop saya http://pypylambstudio@yahoo.com

Liza Razak said...

@budakbaik : awal bulan depan saya ada bazaar lagi kt rasta..nanti dtg la yer

Liza Razak said...

@alin marlini : Alhamdulillah..semuanya berjalan dgn lancar

Liza Razak said...

@zakaria's daughter : ye ke? awak stay kat mne?

Liza Razak said...

@suzie rahman : x per..next time boleh dtg :)

Liza Razak said...

@sal ijou : alahai..kesiannyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...