Mar 19, 2012

My Weekend In Instagram #1

Balik Kampung With Mr Kudud & Tqah.16th - 18th March 2012.Desa Seri Bayu, Bota.



Love... it surrounds every being and extends slowly to embrace all that shall be.
Khalil Gibran



Bila balik kampung kerja makan dan tidur je...best!!


Masakan mak yang bisa menggemukkan bila tinggal seminggu di kampung.Sebab tu saya jadi pemalas bila balik kampung..kihkihkih


Terbeli pyjama yang comel berharga RM 12 di Tesco Manjung.Cap Tesco je..


Kesian kucing kesayangan mak terkena jangkitan flu kucing.Mak panggil kucing ni Ciki.Tapi disebabkan telinga dia capang , saya panggil dia 'Capang'


Mak masak makanan kegemaran saya.Mengidam nak makan Ikan Patin Masak Tempoyak.Akhirnya dapat juga...Yeayness !!!


First time makan laddoo...sedap la jugak tapi tekak saya tak boleh terima...huhu



Itu je cerita weekend saya...sekian terima kasih :)




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK




21 comments:

InaAchik said...

uishhhhhhhhhh... gulai tempoyak ikan patin tu yg paling mengujakan!
oh, balik kg itu sgt gembira kan!
yg plg gembira: LEMAK! dapat byk kwn baru! hehehee

Imran Izham a.k.a Mr. Kudud said...

Balik kampung gelong pepuyu keja tdo je... heheh... biarpun panas, tapi bilik gelap... hehe

Sue-Rya AQ said...

nice photos dear! pandai awk shoot photos n editing :)

shima wibowo said...

meleleh air liur saya tgk lauk pauk tu...huhu...:)

ZiErWa zAiNaL said...

rindunya nk blik umah...jeles taw..huhu

KhaiRin : anies said...

sm la kite blk kg jd pemalas

Ckin Kembaq said...

ya Allah..sedapnya..lama tak makan makanan2 tu..hehe

p/s : sbb skarang berpantang makan..hoho

Tiramisu Fatiema said...

memang best balik kg..ikan masak tempoyak feveret kiter jugak..hehe..sedap...layan gambar2 nie..nice

Rina Supian said...

Kalau camtu kpg awk sgt2 dlt la dgn sy. Sy stay dlm pangkalan :)

aLya maNip said...

seronoknya!!! bleh makan..makan..n makan..hihi

Liza Razak said...

@inaachik : betul tu..boleh menternak lemak dengan jayanya !!

Liza Razak said...

@imran izham : pemalas betul u ni :P

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : thank you sis

Liza Razak said...

@shima wibowo : saya pon teringat-ingat pulak lauk pauk kat rumah tu

Liza Razak said...

@zierwa zainal : nanti cuti..boleh la sis balik kg

Liza Razak said...

@khairin anies : kan?? semuanya mak yang buatkan

Liza Razak said...

@ckin kembaq : x pe..lepas pantang nanti,boleh makan puas2

Liza Razak said...

@rina supian : a ah la..dekat je tuh..saya kalau balik kg..mesti pegi manjung

Liza Razak said...

@alya manip : betul tu..makan lah benda paling best

Liza Razak said...

@tiramisu fatiema : awak pon suka jgak ek..boleh geng kalau mcm ni

cici tembikai said...

babe, kesian kucing tu . nasib baik tak bersin kat camera msa you snap kan =p

btw , I tak makan tempoyak tapi pic2 tu buat I telan air liur

and I follow you on twitter , dear =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...