Mar 12, 2012

We Love Korean BBQ

Seoul Garden, IOI Mall. 5th March 2012

"Love, something that exerted the same force whenever two pairs of eyes met, and had theirs here at the well"
Paolo Coelho


Sapa kat sini yang tak suka Korean BBQ, angkat tangan \ 0 / !! Saya dan Mr Kudud suka sangat makan Korean BBQ.Kat mana kami suka makan Korean BBQ ni? Dah tentu lah Seoul Garden ! Dulu sebelum Seoul Garden ada banyak cawangan, kami selalu makan kat Plaza Pantai.Sebelum ni kalau tak silap saya namanya Seoul Bulgogi.Saya tak pasti pulak sama ada  management yang sama ataupun tidak.Yang pasti konsepnya masih sama


Eat All You Can !! Restoran ni berkonsepkan buffet.Ada banyak choice makanan mentah yang korang boleh grill ataupon steamboat.Choice daging mentah agak banyak seperti lamb, ayam, daging,ikan dan macam-macam lagi.Air pulak free flow.Topup banyak kali pon boleh.Dessert pon ada, ais kacang (boleh buat sendiri ), dan ais krim (belasah la ikut suka )


Pendek kata..sebelum datang sini baik datang dengan perut kosong,barulah puas hati! Kalau makan sikit tak berbaloi sebab 1 kepala dikira lebih RM 38- 40 ++ ( Ikut time ).Harga lunch dan dinner tak sama tau.Dinner agak mahal sedikit.Sup untuk steamboat boleh pilih sama ada sup biasa ataupun tom yam.Haritu kitorang pilih tom yam untuk steamboat


Kitorang belasah makan sampai perut bulat. Nak balik pon tak larat..hehe.Tengok je la makanan yang kitorang ambil.Itu baru first round tau..belum kira lagi second & third round..hehe


Kalau nak tau lebih detail pasal Seoul Garden ni..boleh klik link di bawah ni :



Photos From Pypy Lamb's Instagram


From Puchong With Love,
LIZA RAZAK








18 comments:

::EIDA:: said...

Ida beli voucher BBQ ni.. Akhir bulan nak pergi makan... yeahhh!!! My2nd time @ SeoulGarden... =)

Wawa Tasliman said...

look fresh.. sedap tak? sos cicah tu sedap tak? yummy.. :)

Mia Adriana said...

tak pernah makan pun..(*_*)

~najwa~ said...

sangat suka seoul garden juga...adehh, lamanya dah tak menyinggah~

♥MAMASYAZA♥ said...

nampak sedap sgttt

akuiwana said...

ni mmg fav sy masa kat penang ni!!paling best dessert dan air boleh ambik byk mana pun.berbaloi sgt..

eton said...

teringin gilerr nak mkn, tp apakan daya.. isi poket x mengizinkan...

|| NaFiRaa || said...

tetiba rasa lapar plak..hehehe

Syafiqah Hashim said...

yess..i've been there..serious terasa macam orang korea jap..ehehee...

Liza Razak said...

@eida : yeay..nanti mkn byk2 tau

Liza Razak said...

@wawa tasliman : sos cicah die byk choice dan sedap :)

Liza Razak said...

@mia adriana : nanti cuba lah makan :)

Liza Razak said...

@najwa : nanti singgah tau :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : mmg sedap sis :)

Liza Razak said...

@akuiwana : kan?? sangat berbaloi

Liza Razak said...

@eton : nanti kalau ada rezeki lebih boleh lah cuba makan kat sana

Liza Razak said...

@nafiraa : saya pon lapar jugak..hehe

Liza Razak said...

@syafiqah hashim : kan? boleh feeling2 jap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...