Mar 19, 2012

I.Love.Animal.Prints

For beautiful eyes, look for the good in others; for beautiful lips, speak only words of kindness; and for poise, walk with the knowledge that you are never alone.
Audrey Hepburn




Saya adalah seorang manusia yang gilakan animal prints !! Apa saja yang ada corak animal prints, saya pasti suka especially baju, handbag ataupon kasut.Ini merupakan koleksi animal prints yang saya sayang.Kebanyakkanya saya beli murah je.Kalau beli mahal-mahal tak mampu la senah oi..Shawl leopard prints ni memang jadi trade mark saya.Seminggu sekali mesti pakai dengan mana-mana outfit.


Kasut ni jadi favourite saya sekarang.Kalau boleh nak pakai tiap-tiap hari.Terasa amat hensem bila memakainya.Kadang-kadang rasa nak pakai dalam rumah pon ada jugak.Sangat selesa dan harganya pon murah.Saya beli kat This & That Boutique, Sunway Giza.


Tote bag ni pon saya baru beli kat This & That Boutique.Walaupon animal prints hanya nampak pada lining sahaja,tapi tetap menggoda hatiku.Nampak sangat saya ni regular butik This & That ni.Ya...memang betul...sebab baju kat butik ni murah dan sangat up to date.Bila murah..saya boleh beli banyak!! hahaha *gelak evil kejap*

Korang suka tak animal prints?




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK


40 comments:

onie said...

suka jugak !hehe

Syafiqah Hashim said...

sama lahh! pika pun suka animal print..semua nak nak rimau sampai kawan2 ckp pika ni cik rimau dah tw..heheheee..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Oh my Gucci same wit me lol
Let's high five
Ai mmg hantu leopard or segala jenis binatang yg sewaktu ngan nyer
Ai ader buat gak pasal n3 gini
But dh lama la ngeeee

jemarisuri said...

js blm ada lg koleksi animal print..
tp cam berkenan plak dgn kasut tu.

cantik!...

Teenager Housemaid said...

kasut itu sangat awesome! :D

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Saya tak minat sangat animal print. Nampak macam garang.

Tapi... bila tengok orang lain pakai nampak lawa, teringin jugak nak cuba. Hehehe.

MiYOKO SuKi said...

me love too.. :)

tp, br ada cardigan kaler merah je...

shawl n bag takde lagi...hehehe..

kasut tak berani kot nk pakai...hehehe

.: iEyLa :. said...

cantik!!!
tp xbape suke sngtla sis.. :)

..::SangRatoo::.. said...

suka juga..tapi belum ada koleksi lagi.. :)

::EIDA:: said...

Ida ada family day, tema animal ni la.. cari punya cari.. apa pun tak jumpaaa.. sedih !! Awak beli tu kat mana yerrrr?

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..suka sangat ngan animal prints,looks hot on you.

KhaiRin : anies said...

cantik la kasut tu

~najwa~ said...

saya tak pernah ada koleksi animal print, heheh.

O'gosh said...

senah oi...this and that boutique tu ada online x..bukan pe...nak pegi sana sat g kene berangkut pulak kan..hehe...btw, u r one of my fashion icon sekarang...apa u pakai selalu kena je kat mata saya ni...huhu

Sue-Rya Qistina said...

sgt nice! nice lg bila yg pakai adalah si cantik jelita mcm liza ni kan..klau saya, x cantik kot..

♥ Elin ♥ said...

haaaaa.......sukalahhhhhhh....kelihatan seksi dannnn ganaazzzzz manja....hahahahhhaha

[sutera kasih] said...

sy ada koleksi animal prints..cardigen & beg hehe

JungRara said...

ermm...x minat sangat..huhu

Wawa Tasliman said...

same here.. but now tengah cari snake printed pulak.. cantikk.. :)

Liza Razak said...

@onie : best kan?? hehe

Liza Razak said...

@syafiqah hashim : sama lah dengan saya..hehe

Liza Razak said...

@lady ayu : bestnye ada ramai geng gile animal prints..gimme five!!

Liza Razak said...

@jemarisuri : nanti kalau jumpa beli la satu :)

Liza Razak said...

@teenager hosemaid : thank you :)

Liza Razak said...

@siti nurhuda husna zulkarnain : nanti cuba la...mana tau sesuai dan cantik ke :)

Liza Razak said...

@miyoko suki : nanti beli shawl pulak tau

Liza Razak said...

@ieyla : maybe awak tak pernah cuba lagi kot :)

Liza Razak said...

@sangratoo : kena beli satu buat 1st collection

Liza Razak said...

@eida : kebanyakkannya saya beli kat butik this & that sunway giza,kota damansara...nnt sis try la cari kat sana :)

Liza Razak said...

@chu majorflava : thank u sis :)

Liza Razak said...

@khairin anies : hehe..terima kasih

Liza Razak said...

@najwa : ye ke? maybe awak minat print lain kot..

Liza Razak said...

@o'gosh : adoii...terharunya bila sis ckp mcm tuh..nnt saya bgtau websitenya kat blog sis yer

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : belum cuba belum tau..mesti cantik !!

Liza Razak said...

@elin : yang penting nampak ganazz..hehe

Liza Razak said...

@sutera kasih : yeay..kita geng!!

Liza Razak said...

@jungrara : ye ke?maybe awk minat yg plain & simple kot :)

Liza Razak said...

@wawa tasliman : saya pon suka snake printed jugak

Faizah Aminuddin said...

Akak selalu shopping animal print stuff ni kat mana ya? :D

Faizah Aminuddin said...

Akak selalu shopping animal print stuff ni kat mana ya? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...