Mar 24, 2012

Birthday Presents

Be brave. Take risks. Nothing can substitute experience.
Paulo Coelho



Thank you Mr Kudud for these wonderful presents...Kali ni kami decide untuk celebrate birthday saya dengan cara berbeza.Selalu asyik makan, karaoke ataupon tengok wayang.Kali kita tengok racing pulak !! Boleh saya tengok Micheal Schumacher dan Lewis Hamilton beraksi atas track..Last sekali saya pergi Sepang Circuit 3-4 tahun sudah.Itu pon tengok A1 Grand Prix.Kali ni boleh layan F1 pulak.Tak sabar nak tunggu petang esok !! Hopefully esok tak hujan..


Anyway, tahun ni tak boleh claim present sebab Mr Kudud dah kasi present ni awal-awal lagi.Actually,dia dah bagi hujung tahun lepas.Alhamdulillah...akhirnya saya dapat DSLR idaman saya, Canon 60D dengan lens 18-200mm kit..Jangan risau...saya akan gunakan camera ni sebaik-baiknya..hehe



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK








22 comments:

onie said...

terbaik lah mr.kudud!hehe

Mia Adriana said...

wah untunglahhh.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wani dah siap senyum2 posing baek dah ni..cepat snap! hihi =D

Syafiqah Hashim said...

happy2 keyh...
May Allah bless You!
nanti kirim salam dekat Micheal Schumacher t..ehee..

say to easy=) said...

wah bestnyer dpt pegi tgk F1

KhaiRin : anies said...

kn bw teropong skali

MumMe said...

HAppy Bestday to you...

Anyyss Shuhaimi said...

wah! can i have that DSLR? ^^

dear yayah said...

wah, canon DSLR kot... jeles2

syira rahim said...

happy belated birthday :-) hihi
waahhh DSLR gituu, nicee.

Liza Razak said...

@onie : hehe..terbaik la sgt kan

Liza Razak said...

@mia adriana : thank you :)

Liza Razak said...

@syafawani : meh2 sini...kite camwhoring..hehe

Liza Razak said...

@syafiqah hashim : alaa..x sempat jumpa michael schumacher aritu..rugi betul

Liza Razak said...

@say to easy : best..hehe

Liza Razak said...

@khairin anies : alamak..teropong tak de laa...huhu

Liza Razak said...

@mumme : thank you :)

Liza Razak said...

Anyyss Shuhaimi : hehe..cannot la..hehe

Liza Razak said...

@dear yayah : nanti awak pon boleh beli & guna jugak :)

Liza Razak said...

@syira rahim : thank you :)

NadyaBubble said...

Wahh, terbaik :D

Liza Razak said...

@nadyabubble : thank you

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...