Mar 28, 2012

Featured in Love Is Cinta






Terharu bila baca entry dari Hazanis ni...Terima kasih banyak-banyak adik comel saya Hazanis ni.Tak sangka pulak awak suka baca blog saya yang syok sendiri ni..hehe.Saya pon silent reader blog awak jugak tau.Suka tengok muka awak yang ala-ala Korean Girl tu..Hazanis ni selalu update gambar-gambar photography beliau.Nanti boleh la offer awak jadi model Pypy Lamb Studio in future.
Ini dia blog Hazanis - Love is Cinta : (p/s : Sorry saya print screen blog awak )





From Puchong With Love,
LIZA RAZAK

17 comments:

hazanis said...

alamak malu la plop akak liza buat entr pasal love is cinta...huksss

pe pun merci!!....suka dengan blog kak liza...ohsem..=)

O'gosh said...

huhu...best la ada peminat..

Rtp Farra Arisha said...

she's beautiful right. also, she has korean look hiks..

Hanamiko Sakura said...

hana pun jatuh cinta dengan blog akak... sebab hana minat photography :) hehe

oshinz said...

kite suka masuk blog akak sebab suka tengok akak dress up. hehehe.

dear yayah said...

:) mmg cntik pn blog awak.. siap leh online shopping.. nsib baik x sempat grab.. ahah

Liza Razak said...

@hazanis : thank you...apa yg nak dimalukan :)

Liza Razak said...

@o'gosh : hehe...terharu ada la..

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : yups...very true !!

Liza Razak said...

@hanamiko sakura : yeay...minat kita sama !!

Liza Razak said...

@oshinz : thank you...terharu akak

Liza Razak said...

@dear yayah : thank you for your support :)

hakamah hamyadi said...

hehe....blog ni mmg klasik...more to vintage...love, love, love..suka tgok gmbar2 di sini

Alin Marlini said...

ada org admire mesti best :)

Liza Razak said...

@hakayamah hamyadi : thank you so much :)

Liza Razak said...

@alin marlini : a ah..rasa happy je :)

NadyaBubble said...

Kita tau blog akak dari entry dia ni lah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...