Mar 29, 2012

Old School vs Modern by Pypy Lamb Studio

“Over the years I have learned that what is important in a dress is the woman who is wearing it.”
Yves Saint Laurent






Pre-Loved Collection baru dari Pypy Lamb Studio.Perasan tak logo Pypy Lamb Studio dah bertukar? Semalam, sehari suntuk saya berphotoshop dan memerah otak untuk siapkan logo dan poster baru ni...hehe.Harap korang semua suka.Lepas ni mungkin Pypy Lamb Studio akan banyak menjual stok baru.Maybe ambil masa dalam sebulan dua lagi yer.Saya akan cuba menjual stok yang vintage dan sesuai dengan golongan berhijab.Cuma sekarang ni agak terbatas lagi sebab stok tak banyak dan saya masih lagi mencari material yang sesuai..So...buat masa ni Pypy Lamb Studio akan menjual pre-loved clothing sahaja.Saya akan cuba maintain harga yang murah dan affordable bersesuaian dengan kualiti baju.Terima kasih kepada customer yang tak jemu membeli baju dari Pypy Lamb Studio.XOXO Pypy Lambers !!


Berminat?? Klik link di bawah :




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK








18 comments:

O'gosh said...

cantik logo baru tu..

jemarisuri said...

comei je tengok tshirt tu tp kalau size bsr cam sy ni tak comei plak nk pakai...hehe

***awak takut plak sy tengok header tu...hihi

Lia said...

cantik baju kurung purple tu.. takkan rm20???

♥ Elin ♥ said...

cantik...sesuai citarasa kamu :)

[sutera kasih] said...

cantik2 smuanya..tp sy nk blouse huhu

ijayuji said...

Salam liza, oooooo liza yg buat logo tu? mmg terrer lerr akak ni design satu benda tak pandai ehehe... kalau conteng2 tu akak mmg terrer :D cantek logonya, baju kurung tu pun cantek kaler dia ;-)

Mizz ErMa said...

cantiklah baju kurung tu..=)

Tiramisu Fatiema said...

awesome sis..moga terus suksess ya

NadyaBubble said...

Baju kurung tu oh-sem :D

Liza Razak said...

@o'gosh : thank you :)

Liza Razak said...

@jemarisuri : scary ek logo baru tuh..hehe

Liza Razak said...

@lia : a ah..betul tuh..sbb pre-loved je

Liza Razak said...

@elin : thank you :)

Liza Razak said...

@sutera kasih : nanti saya akan cari stok blouse yang comel2 ek

Liza Razak said...

@ijayuji : thank you sis :)

Liza Razak said...

@mizz erma : thank you :)

Liza Razak said...

@tiramisu fatiema : thank u :)

Liza Razak said...

@nadyabubble : thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...