Mar 7, 2012

Fun @ Keyya Kayya Bazaar 3.0

Keyya Kayya Bazaar 3.0, Rasta TTDI. 4th March 2012
Pypy Lamb Studio + O-Three

" I am learning the Language of World and everything in the world is beginning to make sense to me"
Paolo Coelho


Hanya satu perkataan sahaja yang dapat saya gambarkan bila saya lihat gambar-gambar ni.Seronok aka FUN !! Bazaar kali ni merupakan collaboration pertama saya dengan O-Three, gabungan 3 beradik Myra, Fik, dan Isadhora.Mereka semua sangat sporting dan happening.Walaupon cuaca haritu agak panas (berpeluh-peluh tahan panas ), tapi tetap tak mematahkan semangat kitorang untuk berniaga..Bazaar bermula dari pukul 12 tengah hari sampai pukul 7 malam.

Mari layan gambar !



Sambil korang layan gambar mari saya kasi info sikit pasal O-Three.Actually O-Three ni merupakan brand baru .Ditubuhkan pada January 2012.Mereka fokus kepada menjual vintage clothing.Jangan risau..harga sangat berpatutan.Jadi kepada sesiapa yang gila dress vintage macam saya ni mari like page mereka :











Terima kasih pada kawan-kawan yang support kitorang haritu.Especially pada Tom dan Mr Kudud.Susah payah menunggu sampai habis bazaar.Kepada sesiapa yang tak dapat join kitorang haritu..jangan risau.Kami akan bekerjasama lagi untuk bazaar akan datang.


OUR TEAM !!




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK

19 comments:

anys said...

cantek laa gambar .
nmpak ceria.
i loike~~ :D

Aisya J said...

wahhh seronok jugak tengok jual jual comel comel cemni :D

.: iEyLa :. said...

happening tul kak..
btw cantik bunga kt price tu...seni2..hihi

Asfiza said...

bestnya... :D

Syafiqah Hashim said...

woww! best nye.. unfortunately xdapat join sebab my mom tgh sakit.
btw, gudluck akak :D

Liza Razak said...

@anys : thank you..i loike too

Liza Razak said...

@aishah j : tu laa..saya pon seronok jugak

Liza Razak said...

@asfiza : mmg best :)

Liza Razak said...

@ieyla : itu kawan saya yg lukis...cantik kan?

Liza Razak said...

@syafiqah hashim : ye ke? x pe..next time pon boleh..akak doakan mak pika cepat sembuh yer

♛ Azie Azra ♛ said...

nothing above rm50! sape xnak! bestnye kalu dpt jenguk2 barang :)

O'gosh said...

hai..bestnya kalau dapat pegi tgk sendiri...nampak happening...

~SaL IjOu~ said...

dpt team dgn geng yg supportive mesti sgt best,kan~ ^^

puteri nur aqiliah said...

waaaaaaaaaaaaaaahh! havoc!

Liza Razak said...

@azie azra : next bazaar ade lagi..nnt dtg la ek

Liza Razak said...

@o'gosh : free nanti dtg lah :)

Liza Razak said...

@sal ijou : betul tuh..mmg happening

Liza Razak said...

@puteri nur aqiliah : yuppp...havoc sgt !!

Anonymous said...

Hey there! I'm at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the outstanding work!

Feel free to surf to my web-site - Fathers Day Gift Baskets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...