Mar 31, 2012

Pinky Boots.Ossy.Yoshie

You can become blind by seeing each day as a similar one. Each day is a different one, each day brings a miracle of its own. It's just a matter of paying attention to this miracle.
Paulo Coelho





2 minggu lepas saya dan Mr Kudud melepak di rumah pengantin baru Yoshie dan Syazwan.Kebetulan diorang baru balik dari honeymoon di Gold Coast.Sampai je kat sana...Yoshie terus tunjuk pinky boots Dr Marten yang dia beli kat sana.Dengan selambanya saya cakap kat Yoshie yang saya jeles tengok kehenseman pinky boots dia tu.Adoi..kalau nak beli boots Dr Marten ni memang tak sanggup la nak bawak keluar duit RM 50 berkeping-keping dalam purse tuh.Mahal hokeyy !! Terus tangan saya snap gambar pinky boots dia dan upload kat Instagram.Feeling-feeling macam sendiri punya pulak...hehe


Selain dari pinky boots yang hensem tuh...diorang ada 2 ekor kucing yang comel...Yang kat gambar ni paling besar dan gemok.Cuba teka berapa berat dia? Haa....salah !! Berat dia dalam 8.5 kg..haa..tergezut kan?? Serious kalau nak timang si Ossy ni serupa macam angkat sekampit beras yang 10 kg tuh.Gila berat !! Tapi Ossy ni sangat manja.Suka main dengan kawan dia lagi seorang namanya Batman.Kalau bawak tidur ni mesti best sebab rasa macam peluk bantal peluk.Senang cerita tidur tak pakai bantal pun tak apa..hehe


Saya pon nak kucing saya jadi gemuk macam ni la...hehe




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK








33 comments:

laskar pelangi said...

mak aiiiiiiiiiiii cun nye kasut boot pink tu..mahai tu berapa ratus? huhu~
alahai meowww meowwwww gila berat! depa kasi makan pe ni sampai berat camtu.best buat peluk ni..boleh exercise dah kalau angkat meowww tu hari hari. hihi

Siti Sakinah Binti Ishak said...

comelnya kucing tu! :)

and the boots are really PINK :B

Teenager Housemaid said...

lawa gila kasut tu!
suka! :DD

ReeneeRaaid said...

chomelnye!

Miss A said...

Oh myy,,the boots are my drug! loved it!

Tiramisu Fatiema said...

nice la boot tu..suka warna pink...:)

ogyep yummy mellow said...

Cute pulak kan, color pink lagi..

Noraim said...

gemuknya kucing tu! hihi.

kalau sy pun mmg tak sanggup nk keluarkan duit byk2 hanya utk boots tu. hehe.

NadyaBubble said...

Oh-sem boots tu !

jemarisuri said...

sy pun berkenan...hehe..kalau free lagi berkenan kan!..kihkih


***sy pun suka kucing...hehe

♥ p a a n i ♥ said...

kucing gemok yg comel!!. hihi nice boots sis..

~SaL IjOu~ said...

oh..mmg ensem boots itu..jelez juga~ huhu

omak aih..harus syok peluk Ossy tu~ ;)

aLya maNip said...

kucing demok yg comei!!!! hihi

|| NaFiRaa || said...

cantek boot pink tuh..:)

alahaiii.. gumuksnye kucing dia.. ini kalo buat bantal peluk nih.. sedap neh!!!

HeNRieTTa JoSe said...

suka boots tu...sangat suka...tapi since harga dia sebegitu...hehehe...xpe la...simpan dalam mimpi jew la...

Fabulous Me said...

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk 1

Liza Razak said...

@laskar pelangi : diorang bagi makan kibbles royal canin..maybe sbb dah kasi, tu yang jadi gemok.x sabar nak kasikan cooter.boleh la gemok mcm ossy jugak

Liza Razak said...

@siti sakinah binti ishak : dua-dua pon comel :)

Liza Razak said...

@teenager housemaid : saya pon suka jugak boots tuh..cute !!

Liza Razak said...

@reeneeraaid : kan..comel sgt !!

Liza Razak said...

@miss a : me too:)

Liza Razak said...

@tiramisu fatiema : saya pon..hehe

Liza Razak said...

@ogyep yummy mellow : betul tuh..cute sgt

Liza Razak said...

@noraim : saya suka tp x mampu..huhu

Liza Razak said...

@nadyabubble : kan..mmg ohsem

Liza Razak said...

@jemarisuri : tu laa..kalau lah mr kudud nak belikan..mesti best..hehe

Liza Razak said...

@paani : saya pon suka kucing gemok yg comel :)

Liza Razak said...

@sal ijou : a ah..best gile peluk ossy tuh.rasa mcm peluk bantal...hehe

Liza Razak said...

@alya manip : betul tuh..sangat comel !!

Liza Razak said...

@nafiraa : betul tu sis..kalau dapat buat bantal peluk ni best sgt

Liza Razak said...

@henrietta jose : saya pon begitu..sob sob sob

Liza Razak said...

@fabulous me : me too..nak jugak !!

Si Gile Dan KeGILAannye said...

omaigad...!!
die mempunyai kasot pebret saye...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...