Apr 2, 2012

My Weekend In Instagram #3

You have to take risks. We will only understand the miracle of life fully when we allow the unexpected to happen.
Paulo Coelho


#Saturday

Rojak SS15, Subang Jaya


Tengah hari Sabtu lepas, kami pergi makan Rojak SS15 yang famous tuh.Kena beratur panjang.Tapi berbaloi sebab rojak dia sedap giler !! Dah 2 tahun tak pernah makan kat sana


Terliur tak tengok rojak ni ?? hehe.Kami makan tepi jalan je sebab tak de kerusi dan meja.Lepas makan rojak, pekena cendol pulak...fuhh..marvellous !!


Hari tu saya pakai black & white stripes cardigan dengan Bella Shawl dari Pypy Lamb Studio.Nanti saya update koleksi shawl ni secepat mungkin ya.Ada banyak corak animal prints :)


Rina Salleh Collection


Petang sabtu tu pulak, saya pergi menjengah ke Rina Salleh Collection.Dekat rupanya dengan rumah saya.First time sebenarnya pergi ke sana.Jatuh cinta dengan satu mustard yellow maxi skirt ni...terus beli tanpa segan silu..hehe.Tak sabar nak pakai :)


#Sunday

Bazaar Oh Bazaar, Rasta TTDI


Second collaboration dengan O-Three untuk Bazaar Oh Bazaar.Kali ni saya bawak new collection dari Pypy Lamb Studio.Ada banyak vintage necklaces dan animal prints shawls.Banyak yang dah habis semalam...Nanti saya upload new collection kat blog secepat mungkin.Anyway thank you kepada semua customer yang support Pypy Lamb Studio semalam.Walaupon letih tapi saya sangat seronok




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK











20 comments:

.: iEyLa :. said...

hurmm..xberkesempatan jgk nk jengah2 semalam..
btw necklace2 tu memng cntik sis.. :)

Hanamiko Sakura said...

serius... rojak tu nampak sedap... :D

Clara Rella said...

kat mana beli rojak tu? Sedapnya!!! Dah lah clara puasa nieh.. terliuq sih..

Alin Marlini said...

shawl leopard tu menariklah :)

ogyep yummy mellow said...

rojak ss15 subang jaya memang terbaik & popular among usj & subang jaya community..

Sung Je Kyo said...

ala, xdr fully pic u lar... ske tgk ur dressup...cnfidnt abis... =)

ascil.punye.lah said...

rojak tak suka sangat tapi kalau cendolll hmmm meleleh air liur dah ni.

lawa le prints shawl tuuu.

..::SangRatoo::.. said...

lama tak singgah SS15..masa zaman remaja dulu ada jugak singgah..skang dah tak remaja lagi..eheheh canteknye betul necklace² tu..

O'gosh said...

sedapnya rojak....

puteri nur aqiliah said...

rojak kat ss15 memang TERBAEK!!! saya selalu gak beli rojak kat situ:D

Liza Razak said...

@ieyla : thank you..anyway..next bazaar ade lagi.nanti akak will update ok?

Liza Razak said...

@hanamiko sakura : betul tuh..sedap sgt !!

Liza Razak said...

@clara rella : kat SS15 Subang Jaya..sedap woo.ada masa cubalah

Liza Razak said...

@alin marlini : Insya Allah..nanti saya update next week

Liza Razak said...

@ogyep yummy mellow : betul tuh..nk beli je kena beratur panjang

Liza Razak said...

@sung je kyo : aritu segan nak berposing kat bazaar tuh..nanti saya upload kalau ade lookpost baru ek

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : thank you..nanti next week saya upload shawl tuh kat blog

Liza Razak said...

@sangratoo : thank you..kalau dah tak remaja pon boleh per makan rojak..happening woo :)

Liza Razak said...

@o'gosh : mmg sedap..hehe

NadyaBubble said...

Wow, collection dari Pypy Lamb Studio semua menggoda :O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...