Apr 19, 2012

My Weekend In Instagram #5

" You can become blind by seeing each day as a similar one. Each day is a different one, each day brings a miracle of its own. It's just a matter of paying attention to this miracle "
Paulo Coelho


#Saturday  
{ Taman Seputeh, KL }


Hari Sabtu lepas, merupakan wedding reception Bos Mr Kudud di Taman Seputeh.Mula-mula kami sampai hujan agak lebat.Nasib baik hujan berhenti tak lama selepas itu.Excited sangat tengok candy bar dan wedding deco yang ala-ala English Style.Paling best boleh tengok pengantin perform live band..cool kan? Kami pulak menyibukkan diri karaoke beramai-ramai.Seronok betul aritu :)


# Sunday 
{Kepong}


Ahad pulak kami melepak di rumah kawan kat Kepong.Suka tengok deco rumah diorang.Semuanya warna orange.Dari langsir sampailah ke pinggan mangkuk warna orange.Kitorang masak nasi lemak beramai-ramai sambil borak-borak.Saya pulak berjaya menternak lemak dengan jayanya sebab saya tambah nasi lemak dua kali..hehe

{ Rathaa Curry House, Bandar Puteri }


Seminggu sekali mesti nak pekena banana leaf rice kat Rathaa Curry House ni.Paling best makan dengan ikan goreng panas-panas, rassam dan kari kambing.Serious sangat sedap.Sampai saya dah addicted makan kat sini..hehe

{ Puchong Intan }


Cooter tido pakai selimut..hehe.Tak sah kalau tak letak gambar budak gemok ni..hehe



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK

34 comments:

♔Lady Ainaa♔ said...

Oh My!!! Cantik betul semua gambar kat atas..wahhh, seronok betul pergi bergembira..heeeeeeeeeeee.....

Kirim salam kt kucing tu ek..hakhak..tomey..^.^

puteri nur aqiliah said...

sgt cool the wedding!
rathaa curry house tu kat mna? bndr puteri kat puchong ek?

KhaiRin : anies said...

mn pic pengantinnyer?

akuiwana said...

awk buat sy laparrr tgk makanan2 tu!

Rara Nasiha said...

i love your blog. suka lah tengok gambar-gambar kat sini :)

jemarisuri said...

wah byk sungguh xtvt awak...hehe...yg pasti suka dgn si gemok tu...^_^

Ainur Hamzah said...

wahh best jalan ke sana sini. hehe BTW, gambar cantik :)

miss daya said...

Liza.. wedding tu sgt best.. nowdays org kite dah open n berani apply theme kat wedding diorg kan? (i plan nak wat camtu kena reject ngan parents) tsk tsk.. my friend pun baru pas kawen buat beach theme.. best sgt!!

ainraus said...

kucing tu comel. :)

ascil.punye.lah said...

semua gambar di atas adalah sangat cantik.terima kasih. =)

Hanamiko Sakura said...

aktiviti hujung minggu yang menarik :)

azalia hjsalleh said...

chantik sgt deco wedding tu..
jeles2

Asikin Izas said...

wedding tu sgt cantik..suka tgk english style:)

O'gosh said...

alala...geram ngan cooter

Alin Marlini said...

comel cooter tido pakai selimut..hehehe

azzahoney said...

OH MY. cantik sngat. wish i could make my day like this. :)

syakey said...

gambar comelcomel!!

Liza Razak said...

@lady ainaa : thank you..nnt saya sampaikan salam awk kt kucing tu :)

Liza Razak said...

@puteri nur aqiliah : aah..kat bandar puteri puchong.sedap tau mkn kat sana

Liza Razak said...

@khairin anies : x sempat snap gambar dengan pengantin..hehe

Liza Razak said...

@akuiwana : cepat mkn skrg !! :)

Liza Razak said...

@rara nasiha : thank u :)

Liza Razak said...

@jemarisuri : tu laa..weekend selalu penuh dgn aktiviti..dah lama x spend time kt rumah..huhu

Liza Razak said...

@ainur hamzah : thank you :)

Liza Razak said...

@miss daya : tu laa...skrg orang dah x kisah kalau nak buat wedding theme lain dr yg lain :)

Liza Razak said...

@ainraus : kembang gile la kucing saya tu..

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : thank you :)

Liza Razak said...

@hanamiko sakura : thank you

Liza Razak said...

@azalia hj salleh : nanti kawen, buatlah theme mcm tu jugak :)

Liza Razak said...

@asikin izas : me too :)

Liza Razak said...

@o'gosh : saya pon..rase nk cubit2 je

Liza Razak said...

@alin marlini : hehe..ngade2 je tu

Liza Razak said...

@azzahoney : me too :)

Liza Razak said...

@shakey : thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...