Apr 21, 2012

Bintang Sue + Burger Kukus

{ Damansara Uptown Hawkers Centre. 19th April 2012 }

 " But let there be spaces in your togetherness and let the winds of the heavens dance between you. Love one another but make not a bond of love: let it rather be a moving sea between the shores of your souls "
Khalil Gibran

{ Pictures Taken From pypylamb's Instagr.am. Follow me !! }

Seronok bila dapat melepak dengan kawan-kawan.Sebenarnya setiap minggu kami akan melepak bersama-sama.Cuma lokasi sahaja yang berbeza.Kebiasaannya kami akan dinner/supper bersama-sama, tak pon menonton wayang atau karaoke sampai lebam.Kalau melepak tuh tak sah kalau tak berborak berjam-jam padahal tiap-tiap minggu pon jumpa..hehe.Paling best setiap orang memang kaki lawak.Itu yang membuatkan friendship kami ni best !! hehe.Malam tu kami lepak kat Damansara Uptown Hawkers.Sempat jugak mencuba burger kukus kat situ.Sedap jugak rupanya ! Ingatkan burger bakar je yang famous.Rupa-rupanya burger kukus ni pon famous dan sedap jugak.Saya pulak order kuey teow kerang dan kerang rebus.Sambil makan...sambil borak.Memang best !!


From Puchong With Love,
LIZA RAZAK


24 comments:

Hidayah Rusli said...

akak, besarnye gmbar hehe puas tengok :D

onie said...

mabeles kak ! :))

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wahhh~ Ni nak p try burger kukus :D

Rara Nasiha said...

tempat kerja saya sebelah tu je. :)

ascil.punye.lah said...

kak kat penang pon ada burger kukus.sedap gila! kalau lapaq2 memang order kat pakcik tu.delivery pulakk.ahahah.seronok.

cik chinta said...

asik gtau psl makan aje. so jeles. pasal sy plak asik teperap dlm ruma, makan mende yg ada dlm ruma je la T_T

Noraim said...

amboi, nikmatnya dpt makan beger t. hihi.

imie fatiema © said...

burger kukus its sound interisting,luv d picture,last one..

syakey said...

pestime dgr burger kukus @_@

Sue-Rya Qistina said...

wah! mcm menarik je burger kukus..
must try nih..hehe
(tgk gmbr memasing sibuk dgn hp time ni kan..hehehehe)

HeNRieTTa JoSe said...

dengar sal burger jew...xabis2 tingat yang kat wangsa maju...teringin sangat...huuhuu...

puteri nur aqiliah said...

ada jugak burger kukus ni ek! ni yg nk try tapi kena tggu naik sem baru ~.~

Liza Razak said...

@hidayah rusli : thank you :)

Liza Razak said...

@onie : thank you :)

Liza Razak said...

@puan besar shag yahaya : mmg kena cuba...sedap!!

Liza Razak said...

@rara nasiha : laa...dekat je :)

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : kan?? rase nak makan burger kukus lagi laa

Liza Razak said...

@cik chinta : ye ke? x per...weekend kan ade !!

Liza Razak said...

@noraim : mmg nikmat sgt!!

Liza Razak said...

@imie fatiema : thank you :)

Liza Razak said...

@shakey : nanti cuba lah..sedap!!

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : serious...wajib cuba!!

Liza Razak said...

@henrietta jose : saya pon teringin jugak burger bakar kat wangsa maju tu

Liza Razak said...

@puteri nur aqiliah : wajib cuba ni !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...