Apr 13, 2012

Teaser : Yoshie Natalia For Pypy Lamb Studio Accessories

"If you pay attention to the present, you can improve upon it" 
Paolo Coelho



Next week saya akan update photoshoot Pypy Lamb Studio yang pertama.Yoshie Natalia merupakan model pertama untuk Pypy Lamb Studio Accessories *yeay !!!* Happy sangat sebab finally impian nak buat photoshoot sendiri tercapai.Thank you Chie sebab sudi jadi model saya kali ni.Nak harap muka saya memang tak commercial so tak boleh la berangan jadi model yer...hehe.Actually ini first time saya buat photoshoot sendiri untuk Pypy Lamb Studio,so gambar ala-ala amatur sikit la.Gambar-gambar lain saya belum habis edit lagi.Sempat upload 3 keping gambar je untuk teaser.Tema untuk photoshoot kali ni Vintage & Sephia.Till Next time...


From Puchong With Love,
LIZA RAZAK

44 comments:

reenapple said...

wah... coll je gmbar2 kat atas.. suka.. =).

kita pun suka gmbar.. heheh. Tapi tak suka ambil gambar.. hehehe. Tak boleh nak jadi photographer..

*good luck.

Roxy's said...

youre just amazing :)

budakbaik said...

nak jadi model liza jugak boleh?hihi gurau ja

Al Kisah said...

wohaa.. goodluck.. nanti alkisah datang kembali pabila gambar sudah di post..

ogyep yummy mellow said...

Congrats my dera... apsalahnya jadi model sendiri...

Alin Marlini said...

Liza..kalau awak jadi modelpun kak Alin suka. Cun per..hehehe

Rara Nasiha said...

cantik :)

.: iEyLa :. said...

sephia...terserlah vintage nye..
pasni ce try akk lak jd model..xcuba tak tahu kan.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

chantek....rietta sangat suka...

Hanamiko Sakura said...

gud luck sista ^_^

Iena Eliena said...

wahh Teaser pn dh cun:)
nice pic

Eyeme said...

gambar first very the vintage and klasik abes yo..nice!

(macam terasa nak jadi model..miahahha)

|| NaFiRaa || said...

canteknye~ suka3~

ascil.punye.lah said...

cantiknyaa!=)

O'gosh said...

gila cool,,,ni liza punya studio ke....ke kat rumah...sapa peminat the godfather tu....hubby pun fanatik citer tu...dia pun ada collection macam tu...

KhaiRin : anies said...

cantik+cool sy suke!

NadyaBubble said...

Model cantik, gambar cantik, stuff cantik :)

Raden said...

wah..nk jd part time model..

Noraim said...

lawa sgt gmbr ni :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

sygg.. thanx for followed cik bunga blog :) follow u back! wahhh.. tak lame lagi bakal ter'kenal la kan, photographer fofular + cantik! congrat's dear ^^

onie said...

sepia dengan vintage memang setai kak :))

Liza Razak said...

@reenapple : saya pulak x suka sgt bergambar..ambil gambar orang suka !!

Liza Razak said...

@roxy's : thank you

Liza Razak said...

@budakbaik : boleh je...hehe

Liza Razak said...

@al kisah : saya dah update entry baru !!

Liza Razak said...

@ogyep yummy mellow : muka saya x commercial sgt laa...ssh nk amk gambar

Liza Razak said...

@alin marlini : hehe..kalau saya jadi model, x de sape lak nk jadi photographer...hehe

Liza Razak said...

@rara nasiha : thank u

Liza Razak said...

@ieyla : mcm kelako je kalau akak jd model

Liza Razak said...

@henrietta jose : thank u :)

Liza Razak said...

@hanamiko sakura : thank u sis :)

Liza Razak said...

@iena eliena :thank u :)

Liza Razak said...

@eyeme : awak pon boleh jadi model per..:)

Liza Razak said...

@nafiraa : thank u sis :)

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : thank you :)

Liza Razak said...

@o'gosh : saya buat photoshoot kt umah yoshie ni je.collection godfather tuh semuanya husband yoshie punya :)

Liza Razak said...

@khairin anies : saya pon suka jugak :)

Liza Razak said...

@nadya bubble : thank u :)

Liza Razak said...

@raden : boleh...ape salahnye :)

Liza Razak said...

@noraim : terima kasih :)

Liza Razak said...

@cintabunga blogspot : thank u sis :)

Liza Razak said...

@onie : kan?? hehe

KhaiRin : anies said...

gud news 4 u:

kursus ni secara percuma....

Ni sape lagi wanita berumur 21 tahun ke atas yang belum daftar FREE utk Seminar Kuasai Potensi Diri Wanita (SKPDW) pertama kali di Malaya ni! Layari potensiwanita.com.my dan bila daftar masukkan Voucher Code: skpdw2012 utk yuran free! -Dr azizan osman-

Liza Razak said...

@kharin anies : ye ke? teringin la mcm ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...