Apr 26, 2012

Ipoh

{ Padang Ipoh + Dataran Greentown. 23th April 2012 }


"Whatever the thing observed, one could find a connection with his experience of the moment"
Paolo Coelho
{Pictures Taken From Instagr.am.Follow me: pypylamb}

Apa yang menarik tentang Ipoh ni pada saya?? Sudah tentulah bangunan-bangunan lama yang masih cantik dan berdiri teguh.Mujur saya tak bawak DSLR saya hari tu.Kalau tak, mesti best dapat snap gambar-gambar landscape dan bangunan-bangunan lama ni.Berbanding dengan zaman saya sekolah dulu, Ipoh ni dah banyak berubah dan semakin maju.Dulu kalau pergi Ipoh dengan family, mesti singgah Super Kinta.Masa tu Super Kinta ni memang top gila la.Sekarang Super Kinta pon dah tak ada diganti pulak dengan Mall yang lagi besar seperti Kinta City dan macam-macam lagi.Tak sabar nak pergi Ipoh lagi.Kali ni nak snap banyak-banyak gambar bangunan lama. Especially Stesen Keretapi Ipoh !!



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK 






14 comments:

Salhah Suhot said...

ipoh...rindunye....dh bertahun x p sane..kt seri iskandar pun..

reenapple said...

aku suka teddy bear tu... heheheh

ascil.punye.lah said...

tak pernah jalan jalan kat ipoh atau mana2 area perak.pernah pergi perak sebab plkn je.

P U C A T said...

ohsem!!

HeNRieTTa JoSe said...

dh lamer xtrun ipoh...

Diary oF Mine said...

cantik ja gambar2 ni semua,,,

Wanie Suhaini said...

nice! especially red shoe anda ^^

Liza Razak said...

@salhah suhot : hehe..teringat zaman kite skolah teknik dulu

Liza Razak said...

@reenapple : comel kan? :)

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : dulu PLKN kat mne?

Liza Razak said...

@pucat : thank you :)

Liza Razak said...

@henrietta jose : nanti turunlah ipoh nnt :)

Liza Razak said...

@diary of mine : thank you :)

Liza Razak said...

@wanie suhaini : thank you..tp itu kasut kwn saya.cantik kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...