Apr 25, 2012

Mia Shawls By Pypy Lamb Studio

“You can’t be melancholy in fashion because people don’t respond to it.” 
Isaac Mizrahi


Khas untuk peminat animal prints/leopard prints seperti saya...Saya bawakan Mia Shawls untuk korang yang meminati corak sebegini.Uniknya Mia Shawls ni, ia berbidang besar dan sudah pastinya korang tidak ada masalah menggayakannya sambil boleh menutup dada.Mia Shawls ni sangat limited.Tinggal beberapa helai sahaja lagi.Corak dan warna lain semuanya sold out masa saya jual di bazaar awal bulan ini.Saya akan cuba restock lagi dalam waktu terdekat jika sambutan menggalakkan.Saya ada jual shawl pre-loved juga.Jangan risau,harga yang ditawarkan sangat berpatutan.Untuk lihat lebih lanjut sila klik link di bawah ini :

Pypy Lamb Studio



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK


19 comments:

Wawa Tasliman said...

cantik mia shawl.. good luck Liza.. :)

ogyep yummy mellow said...

My girls suka sangat style mcm ni... those with hood ada tak?

O'gosh Iskandar said...

wow..sume leopard print....cantik...senang x payah iron....

|| NaFiRaa || said...

canteknye~ tapi sis tak reti pakai shawl.. pakai tudung bawal jer.. hihihi

Roxy's said...

tembak x salah ni :3 lol :p

Alin Marlini said...

cantik sangat..

ascil.punye.lah said...

cantikkk lah!

TF said...

ohsem sis..sngat menarik coraknye..bidang besar ek..bagusla..

Liza Razak said...

@wawa tasliman : thank you :)

Liza Razak said...

@ogyep yummy mellow : sorry...x de la sis

Liza Razak said...

@o'gosh iskandar : betul tuh..x pyh susah2 nk iron :)

Liza Razak said...

@nafiraa : apa salahnya cuba kan.mesti cantik !! :)

Liza Razak said...

@roxy's : hehe

Liza Razak said...

@alin marlini : thank u sis

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : thank u :)

Liza Razak said...

@TF : thank u sis

rerehalim said...

baju u cantik cantik. jeles hakak.

Liza Razak said...

@rerehalim : thank you :)

ain shahrulazri said...

hye, nak tny shawl ni msih available lg ke? tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...