Apr 9, 2012

My Weekend In Instagram #4

" Each day's magic moment helps us and sends us off in search or our dreams "
Paolo Coelho, By The River Piedra I Sat Down and Wept


# Saturday

Puchong Intan



Weekend lepas, Mr Kudud selesema teruk...habis tisu saya dikerjakannya.Terus tak jadi nak kesian :P

St Angel Animal Medical Centre, Puchong


Pagi Sabtu, kami hantar Cooter untuk dikasikan.Kami memang dah set appointment awal sebelum tu.Mula-mula kitorang nervous jugak nak hantar takut jadi apa-apa yang tak diingini.Tapi Alhamdulillah semuanya selamat.Masa pick up Cooter petang tuh, dia siap boleh berlari-lari lagi...hehe.


Tesco Extra, Puchong


Pergi Tesco jangan lupa beli Honey Star sekali....hehe.Favourite saya ni !!


Dah lama teringin nak buat Moist Chocolate Cake with Chocolate Ganache sendiri.Akhirnya tercapai jugak.Happy gila dengan hasilnya.Mr Kudud cakap kek ni sedap :) ok.Lepas ni nak buat lagi  !!


Nasi Lemak Cinta Sayang, Puncak Alam


Malam tu pulak kami lepak kat Puncak Alam pulak.Melepak kat kedai saudara Mr Kudud.Lepas tuh overnight kat rumah diorang pulak sebab malas nak balik rumah...hehe


#Sunday


Bayangkan kami main monopoly dengan diorang dari tengah malam sampai ke pagi.Gila tak? Siap main berkomplot-komplot lagi.Saya siap gaduh dengan Mr Kudud sebab dia main taktik kotor.Tapi saya puas hati sebab dia kalah jugak akhirnya...hahaha.Habis je main monopoly kami pon pengsan akibat tak tidur semalaman...hehe


From Puchong With Love..
LIZA RAZAK








28 comments:

Wawa Tasliman said...

dear, i'm using instagr.am too.. apa nama you guna?

Hanamiko Sakura said...

wah.. seronoknya aktivi weekend macam tu.. nak join ;p hehe

.: iEyLa :. said...

alorhh..lamenye tak main monopoly kak.. :)

Sue-Rya Qistina said...

kt puncak alam dh ade ns lemak cinta syg ke?slalu pegi kt sek 7 tu je..saya suka sgt main monopoly, tp dh lame giler x main kot..hehe

imie fatiema © said...

o'owh poor little cooter..saket tak cayang kena kasi...takpelah tuk kebaikan u juge..

Liyana said...

nmpk sedap kek tu.... boleh la buat lg pasni.. :)

mOon EyEzS said...

happy weekend ye ... penuh padat dgn aktiviti best2...

Nora Karim said...

sedapnya choc moist tu... terliur...

ieja amieja said...

seronoknya weekend yg penuh ngan warna warni..janji happy kan..:D

Anis Adila Aris said...

main monopoly kalau x tido pun takpe...asyik sgt

KhaiRin : anies said...

kek tu x nk share ngan kite ke?

puteri nur aqiliah said...

waaaah! nasi lemak cinta sayang memang sedap!!!! :D

btw, nak moist chocolate cake!!

ascil.punye.lah said...

nanti kakak kita pon nak buat kek moist tuhhh.harap menjadi=)

eh sweetnya dok main monopoly.

NadyaBubble said...

Haha, comel je main monopoly :D

Liza Razak said...

@wawa tasliman : saya guna nama pypylamb..nnt boleh la kite ber'instagram'-ing

Liza Razak said...

@hanamiko sakura : marilah join ramai2..lagi best

Liza Razak said...

@ieyla : sama la...sekali sekala main ni best gile !!

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : ade...dekat dengan petronas..nnt cuba la mkn kat sana.monopoly ni kalau main rmai2 mmg best x hingat :)

Liza Razak said...

@imie fatiema : x tau la saya.tp masa pick up dia dr vet, muka aktif je..x paham betul..hehe

Liza Razak said...

@liyana : saya dah buat 2 kali ni..hehe

Liza Razak said...

@moon eyezs : every weekend pon selalu penuh dgn aktiviti..bila lak nk spend time kat rumah ni..hehe

Liza Razak said...

@nora karim : saya dah share resepi..nnt cuba lah :)

Liza Razak said...

@ieja amieja : betul tuh..janji happy !!

Liza Razak said...

anis adila aris : betul tuh...x ingat dunia kalau main..hehe

Liza Razak said...

@khairin anies : meh la amik kt umah..hehe

Liza Razak said...

@puteri nur aqiliah : kan..mmg sedap :)

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : kakak awak buat mesti lagi sedap kan :)

Liza Razak said...

@nadyabubble : dah lama x main...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...