Apr 6, 2012

Autographed T-Shirt by Hafiz AF




Happy giler finally dapat beli t-shirt limited edition Hafiz AF ni.Siap ada special autographed lagi untuk saya dan Mr Kudud.Bukan senang nak dapat t-shirt beserta autograf dari artis sendiri..hehe.Kalau korang minat dengan Hafiz AF dan ingin mendapatkan t-shirt eksklusif ni boleh email kepada :

sabera.sidek@yahoo.com


Kena cepat-cepat order sebab t-shirt ini sangat limited !! T-shirt ni hanya ada 2 warna ( seperti gambar di atas ) Saiz S, M, L sahaja.Harga RM 40 ( tak termasuk harga pos ) T-shirt ini akan di'sign' sendiri oleh Hafiz AF sebelum dipos kepada korang semua :) Best kan ?



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK

54 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

peminat hafiz ker???
jgn gelak ekkk sbb kenal hafiz pun ms nyanyi lagi ombak rindu tue
nangessss.....!!

.: iEyLa :. said...

uwaaaa...nk jgk bole??
bestla..Limited kot.. :)

KhaiRin : anies said...

peminat hafiz kn rebut ni!

Salhah Suhot said...

hui..mau tak pakai ni..sayang otogerap...

ascil.punye.lah said...

wowww tshirt si awan nano nano nano tuuu.tp gambo dia macam kurus gila lah.takpe tetap naisss=)

imie fatiema © said...

saya peminat rambut hafiz ngeee,ni kalau dapat interpreme le jawabnya.

miszatie said...

haha peminat hafiz nye rambut..comel btol laaa kamu!!..
list u in my blog list..
keep in touch ya!

aku HaniAsyira said...

baju dy cantekk =)

jemarisuri said...

jarang sgt tengok artis sign autograf camtu skrg kan!..hehe

**awak peminat hafiz ekk..memang dia suara terbaik bg sy...hihi

Mizz ErMa said...

wah, bertuah lah tuan belog ada tshirt kapel hafiz..hik3,

suzie rahman said...

salam sis liza..best nya..nk juga..hihihi

echaRierie said...

wow ! awesome..
tahniah krn sdh memilikinya.. :)

ummi anum said...

peminat Hafiz ek?saya suka tgk persembahan Hafiz maa juara lagu hari tu..penuh penghayatan..

Clara Rella said...

wow! best kowt ! dpt bj yg ada tnda tgn artist..

Tiramisu Fatiema said...

whoa..nice sis..ekslusif tuh..minat jugak lagu dia..:)

-SUPERGIRL- said...

wahhhhh . cooll wooo . dapat nih nak letak lam frame ! haha

Teenager Housemaid said...

wah..hafiz!!

cinnamon.com said...

suka tgok rambut dia..comel aje.

KaK LimAh Si SupiR said...

wahhhh..hafiz sign sndr tuuuu

e F a said...

mesti gantung je baju ni kan? tak pakai.. heheheh..

O CIKTEDDY said...

wah dlm hati minat hafiz rupenya kak liza ni..huhu

Ann Ishak said...

sempoi habis t-shirt nya

NadyaBubble said...

Wahhh, oh-sem !

ejulz said...

peminat hafiz rupanya.. hehe

[sutera kasih] said...

begitula..awan nano nano nano nano..hafiz, kmk minat kt aiee !!

semangat :P

ryhan ann said...

wahhh...bestnyer ada t-shirt siap disign oleh hafiz lg...nk jugak...

HeNRieTTa JoSe said...

wah....bestnnye....tapi segan nk pkai...hehehe....

Liza Razak said...

@lady ayu : yep...saya peminat tegar hafiz !!

Liza Razak said...

@ieyla : awak pon boleh order jugak kalau awak berminat

Liza Razak said...

@khairin anies : betul tu !!

Liza Razak said...

@salhah suhot : harus..kalau boleh nak framekan je..hehe

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : thank you :)

Liza Razak said...

@imie fatiema : saya pon peminat rambut die jugak..hehe

Liza Razak said...

@miszatie : thank you :)

Liza Razak said...

@aku haniasyira : cantik & sangat cool !!

Liza Razak said...

@jemarisuri : kan..patutlah boleh menang anugerah vokal terbaik masa juara lagu

Liza Razak said...

@mizz erma : hehe

Liza Razak said...

@suzie rahman : cepat order sebelum kehabisan stok !!

Liza Razak said...

@echaRierie : thank you :)

Liza Razak said...

@ummi annum : saya pon suka..best sgt especially part herman tino tu

Liza Razak said...

@clara rella : hehe..

Liza Razak said...

@tiramisu fatiema : lagu hafiz semua sedap2 kan?

Liza Razak said...

@supergirl : hehe..

Liza Razak said...

@teenager housemaid : ya..betul!!

Liza Razak said...

@cinnamon.com : kan..kan??

Liza Razak said...

@kak limah si supir : a ah..kalau beli t-shirt ni dpt autograph sekali :)

Liza Razak said...

@efa : a ah...x pakai pon..sayang nk pakai..hehe

Liza Razak said...

@o cikteddy : hehe

Liza Razak said...

@ann ishak : hehe...thank you :)

Liza Razak said...

@nadyabubble : thank you :)

Liza Razak said...

@ejulz : ha...betul tu !!

Liza Razak said...

@sutera kasih : awak pon minat hafiz jugak...yeay sama !!

Liza Razak said...

@ryhan ann : sis boleh order jugak tau..saya ada email kt entry ni

Liza Razak said...

@henrietta jose : hehe..saya simpan buat kenang kenangan.sayang nk pakai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...