Apr 28, 2012

Sequin + Glitter Obsession.Inspired By Gossip Girl

“What you wear is how you present yourself to the world, especially today, when human contacts are so quick. Fashion is instant language.”
Miuccia Prada


{ Picture Taken From Instagr.am.Follow Me : pypylamb }


Ini semua gara-gara obses menonton siri Gossip Girl.Suka betul tengok Serena Van Der Woodsen dan Blair Waldorf menggayakan dress glitter dan top sequin.Paling cantik bila digayakan dengan blazer atau jaket.Jatuh cinta terus ! Tapi kalau tiru bulat-bulat macam diorang tu memang tak kena pulak kan.Malam tadi saya jalan-jalan di Sunway Pyramid.Pergi ke beberapa buah butik.Sudahnya terus buat muka puss in boots kat Mr Kudud.Forever 21 ni boleh buat saya bankrup !! Banyak betul benda yang cantik-cantik.Tapi disebabkan terlampau obses dengan Gossip Girl..terus ngada-ngada beli Glitter Knit Sweater.Pergi pulak ke Promod nak cari shawl untuk wedding weekend ni.Akhirnya jumpa shawl Glitter+Sequin idaman saya.Buat muka puss in boots lagi kat Mr Kudud ( dengan harapan boleh beli..hehe ) Happy betul sebab dapat beli !! Tapi shawl tuh kena bayar balik kat Mr Kudud...huhu.Sebelum bayar tu Mr Kudud pesan ," Duit ni loan je tau !! " ( dengan muka serius ) Tapi saya tak merajuk pun sebab saya tau Mr Kudud nak ajar saya jangan boros.Kalau semua pon nak beli memang makan pasir la bulan ni..hehe.Hadoii...terpaksa la cari duit lebih bulan ni ganti balik duit kat Mr Kudud..huwaaa.Ini semua salah Gossip Girl !!



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK






18 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

gossip girl ramai yang suka...

cik chinta said...

gliter2 ni nk pki g mn ni kang? ha8

TF said...

sy suka jugak layan gosip girl nie sis..nice..xoxo..

jemarisuri said...

huhu..samalah dgn js kalau ikut smua nk dibeli..hehe

Siti Sakinah Binti Ishak said...

hehe

comel la akak ni

saya pun suka tengok Gossip Girl

akak pakai dengan high heels mesti cun habis

hehe :B

Alin Marlini said...

mesti cun ni..cecepatlah pakai..nak nengok..hehehe

|| NaFiRaa || said...

kekekeke.. gossip girl jadik mangsa keadaan plak..kikiki

imie fatiema © said...

layan juga gossip gurl tapi since dah masuk 3series ni tak tengok lagi..asik kena perli hasben jer..

Liza Razak said...

@henrietta jose : kan kan..best gile

Liza Razak said...

@cik chinta : nak pakai jalan-jalan..hehe

Liza Razak said...

@TF : me too !!

Liza Razak said...

@jemarisuri : tulaa dia...dah namanya perempuan kan

Liza Razak said...

@siti sakinah binti ishak :sama lah kita...gila tgk gossip girls !!

Liza Razak said...

@alin marlini : nanti saya update kat blog ek :)

Liza Razak said...

@nafiraa : itulah dia..salah sendiri nak salahkan org lain pulak..hehe

Liza Razak said...

@imie fatiema : dia jeles la tuh sbb kurang perhatian..hehe

puteri nur aqiliah said...

gossip girl makes me obsessed to watch it but not to obsess wht the actress wear! fuuuh~ kesian mr kudud>.< and pity you.. x pe2:D:D:D shopping kan therapy:D hehehe

Liza Razak said...

@puteri nur aqiliah : haha..betul tu..kesian mr kudud..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...