May 2, 2012

My Weekend In Instagram #7


"We contemplate each other and we want each other and I give it life and warmth, and it gives me my reason for living" 
Paolo Coelho


# Saturday
{ Puchong Intan - R&R Tapah - Jelapang }


{ Kulim }


#Sunday
{Anjung Keli - Kg Kechor }


{ Hotel Seri Malaysia,Kangar }


{ Padang Besar }


{Kuala Perlis}


{ Pictures Taken From Instagr.am.Follow Me : pypylamb }

Ada banyak lagi gambar dalam DSLR saya.Tapi tak habis transfer dan edit lagi.Nanti saya ceritakan lebih lanjut tentang percutian saya kali ni.Bayangkan gambar dari Iphone saya pon berlambak-lambak, inikan pulak gambar dari DSLR tu.Seronok sangat sebab dapat makan kenduri, ronda-ronda pekan Kangar dan macam-macam lagi.Paling tak lupa saya dapat jumpa DYMM Raja Perlis , Farah Fauzana dan Datin Normala Samsudin.Nanti saya update untuk next entry ok?



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK






30 comments:

Gieyana said...

Cantik pics sume walaupon dr phone...:)

Azni Zuhaini said...

nice pic !!

.: iEyLa :. said...

sangat cantik sume picture tu sis..
and ofkoz la model2 nye sume comeyy... :)

Lia said...

nice pics.. ^__^

cik chinta said...

mcm nk upah je akk amikkan gambo kawin kt 18/5 ni. amikkan gambo je. bole? ha8

Nowa Buddin said...

Wowo akak, banyak berjalan sekarang. =) cemburu!

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye bercuti...kite keje...huhuhu....

Al Kisah said...

gambar nice

ascil.punye.lah said...

semua gambar diatas sangat cantik

Chikova_Airashii said...

wow..rase betambah teruje lak nak ke perliss.. heee.. citer laa detail skit ke pdg besaq dgn kuala perlis tuu :pp

Sue-Rya Qistina said...

nice pic dear!

(pssttt..cantik la leopard shawl u tu!)

ellynadyra said...

ni mcm entry: let the picture tell the story ahaks! cun2 picture tu

|| NaFiRaa || said...

cantekkk~ nampak unik sgt~

TF said...

wow..seronokla jalan2..sy pergi padang besar jugak baru nie sis

Nur Aischa said...

wahh bestnya, gambar2 semua cantik cantik :D

Liza Razak said...

@gieyana : thank you :)

Liza Razak said...

@azni zuhaini : thank u sis

Liza Razak said...

@ieyla : thank you..yg comel tu budak-budak je,tuannyer tak...haha

Liza Razak said...

@lia : thank you :)

Liza Razak said...

@cik chinta : boleh je ..tp saya ni amateur lagi..hehe

Liza Razak said...

@nowa buddin : kebetulan ade kenduri je...kalau tak mmg tak jln jauh

Liza Razak said...

@henrietta jose : ye ke? alahai..kesiannye

Liza Razak said...

@al kisah : thank you :)

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : thank you :)

Liza Razak said...

@Chikova_Airashii : nanti saya cerita pasal saya pegi padang besar & kuala perlis utk next entry :)

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : nanti beli la leopard prints shawl satu..boleh la kite boria :)

Liza Razak said...

@ellynadyra : betul tuh..x pyh susah2 nk ceritakan..tgk gambar pon boleh tau cerita kan

Liza Razak said...

@nafiraa : thank u sis :)

Liza Razak said...

@TF : ye ke? mesti awak shopping byk kan?

Liza Razak said...

@nur aischa : thank u :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...