May 28, 2012

Hijabi Fashion Week


Alhamdulillah..buat pertama kalinya saya berjaya memberanikan diri untuk join Hijabi Fashion Week bersama beratus-ratus bloggers and hijabers dari seluruh pelusuk dunia.Awal-awal saya dah register untuk masuk Hijabi Fashion Week.Alhamdulillah penyertaan saya diterima..Terima kasih kepada suami, Mr Kudud sebab jadi penyokong kuat saya kali ni.Hijabi Fashion Week ni akan berlangsung selama 7 hari.Setiap hari semua peserta akan diberikan tema yang berlainan.Kemudian kami semua akan upload gambar outfit setiap hari mengikut tema yang diberikan.Kalau bernasib baik, boleh menang pelbagai hadiah menarik.Tak sabar nak tengok outfit peserta lain nanti.Mesti cantik dan stylo-stylo semuanya.Boleh lah saya jadikan inspiration untuk saya berfesyen.Hopefully saya berjaya upload kesemua outfit minggu ni..hehe



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK



38 comments:

Irene & Demetra Tsitirides said...

Lovely blog!
http://fashion-framed.blogspot.com/

~Beb~ said...

chaiyok u!

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

gud luck... moga brjaya... ^-^v

MumMe said...

Good Luck Liza...n good info too...

ain vanilla said...

good luck sis ^^

Sue-Rya Qistina said...

congrates sis!! all the best!!! :D

Saya Disini said...

gud luck

M.y.A said...

Can't wait to see your looks!!

Nens Collection said...

GUD LUCK..
X SABAR NK TGK GAMBARNYE NNT..;)

♥MAMASYAZA♥ said...

gudluck

Rosidah Binti Muhamad said...

Harap dpt melakukan yg terbaik yer..saya jugak menyokong kamu..semoga berjaya..

Rai said...

good luck! bagus..boleh jadi sumber inspirasi saya.. nak buat make over diri sendiri..hehehe..

O'gosh said...

gud luck..chaiyok2...

cik najihah said...

gud luck sista..all the best

Kesuma Angsana said...

All the best yer Liza.... n Gd luck!

nita said...

good luck liza ^_^

HeNRieTTa JoSe said...

wah...tahniah....

Riena Haiqal said...

Good Luck to you.. semoga berjaya... :) kami sokong awak.. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

omedetou/congrats & ganbatte.gud luck uols...can`t wait niii

Liza Razak said...

@Irene & Demetra Tsitirides : thank you

Liza Razak said...

@beb : thank u sis :)

Liza Razak said...

@Ahlam Miera Amirul Shafie : thank u sis :)

Liza Razak said...

@mumme : thank you :)

Liza Razak said...

@ain vanilla : thank you :)

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : thank you :)

Liza Razak said...

@saya di sini : thank u sis

Liza Razak said...

@M.Y.A : me too..cant wait to see yours too !!

Liza Razak said...

@nens collection : thank u sis

Liza Razak said...

@mamasyaza : thank you :)

Liza Razak said...

@rosidah binti muhamad : thank u :)

Liza Razak said...

@kesuma angsana : thank u sis :)

Liza Razak said...

@rai : yeay..thank u sis :)

Liza Razak said...

@o'gosh : thank u sis :)

Liza Razak said...

@cik najihah : thank u :)

Liza Razak said...

@nita : thank u

Liza Razak said...

@henrietta jose : thank u

Liza Razak said...

@riena haiqal : thank u sis

Liza Razak said...

@thank u :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...