May 10, 2012

Lunch

{ Kg Kechor, Kangar. 29th April 2012 }


" Faith is an oasis in the heart which will never be reached by the caravan of thinking "
Khalil Gibran 



Lunch ala kampung memang mengujakan saya.Nak pulak kalau makan bersila beramai-ramai dengan family.Hari tu kami makan lunch 2 kali.Mula-mula di Anjung Keli bersama saudara-mara sebelah bapa mertua saya.Kemudian ke Kg Kechor pulak lunch di rumah mak saudara sebelah mak mertua saya pulak.Memang bulat je perut saya.Tapi rezeki jangan ditolak kan..hehe.Kami pergi dengan 2 kereta bersama family abang ipar saya.Meriah betul !!




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK


32 comments:

ascil.punye.lah said...

wahhh makan makan.saya hari hari makan bersila kak.rumah saya takde meja makan.tapi tu lah yg paling best.kan kak?

imie fatiema © said...

suka sgt.mabeles.ni sambil makan camera kat tepi pinggan =)

.: iEyLa :. said...

alaaa...bestnye environment kt kampung.. :)

jemarisuri said...

seronok kalau mkn ramai2 stail kampung kan...hehe

O'gosh said...

lama dah x jumpa rumah kampung ala vintage macam ni....

Sue-Rya Qistina said...

oh my..rindu sgt momen rumah kampung mcm ni..now rumah arwah nenek atuk dh dimodernkan..huhu

HeNRieTTa JoSe said...

dh lamer xmam cara kampung....

Syafiqah Hashim said...

nommnommnomm..lapar nya tengok lauk-lauk tu..

KhaiRin : anies said...

walaupun lauk sempoi tp bla mkn ramai2 x perasan nasi da tggl kerak..

cantik!

ellynadyra said...

stail kampung memang tak menghampakan

cici tembikai said...

seronoknya lahai :D

Hanamiko Sakura said...

makan ramai2 memang best,.. bertambah berelera..

pic semua nampak klasik XD

mama pipie said...

mak aii sedapnye.. kena plak dgn suasana angin kmpung yg sepoi bahasa.. naik selera kan

Cik Kay Jue said...

wah.. cantiknya gambar.. tempat biasa2 pun nampak exclusive... like!

Asma Azuani said...

lauk-pauk yang sangat sedap..lagi2 kalo dapat makan dengan family tercinta.. :)

dear yayah said...

terasa suasana kampung tgk gmbr ni.. n lapo je tgk mknn sedap2 ni.. ahaha

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : betul tu..boleh tambah nasi 2-3 kali tu

Liza Razak said...

@imie fatiema : betul tu !!

Liza Razak said...

@ieyla : mmg best !! :)

Liza Razak said...

@jemarisuri : mmg...boleh bertambah makan tu :)

Liza Razak said...

@o'gosh : ssh nak jumpa kan

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : x per...janji still ada kampung

Liza Razak said...

@henrietta jose : best gile sekali sekala mkn style mcm ni

Liza Razak said...

@syafiqah hashim : tu laa..saya pon lapar skrg bila tgk

Liza Razak said...

@khairin anies : betul tu !!

Liza Razak said...

@ellynadyra : yup..true !!

Liza Razak said...

@cici tembikai : mmg seronok :)

Liza Razak said...

@hanamiko sakura : boleh tambah nasik 5 kali tu..hehe

Liza Razak said...

@mma pipie : betul tu sis

Liza Razak said...

@cik kay jue : thank you

Liza Razak said...

@asma azuani : betul tu sis

Liza Razak said...

@dear yayah : kampung mmg the best !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...