May 25, 2012

Stesen Keretapi Ipoh

{ Stesen Keretapi 2012 . 20th May 2012 }


"Your eyes show the strength of your soul" 
Paolo Coelho




Stesen Keretapi Ipoh merupakan destinasi terakhir kami untuk outing photography yang tak seberapa ini..hehe.Saya dah lama plan nak ke sini untuk photoshoot.Minggu lepas baru berpeluang ke sana beramai-ramai dengan adik-adik, Mr Kudud dan tunang adik saya.Nasib baik orang tak ramai kat stesen keretapi tu.Tak de la malu sangat..hehe. Sepatutnya semua gambar ini diedit dalam black & white tapi akhirnya saya ubah fikiran tukar kepada vintage...hehe.Sekarang saya dan Mr Kudud tengah berkira-kira nak outing kat area KL ni.Agak-agak kat mana lokasi yang menarik yer? Ada cadangan ?


{ Photographed by Imran | Edited by Liza Razak }
The 80's Photography " We Love Vintage ! "


From Puchong With Love,
LIZA RAZAK







56 comments:

Cik Bhulat said...

cantik..hani pernh g sana sekali n trun train kat ctu skali

Ardini Izzati said...

Lawalaa sis :)

miss farhah said...

sis, pergi laa jalan jalan cari makan area kl tuuuu. banyak cafe cafe best ! :D lepastu snap pic food banyak banyak ! mesti best :D heee i like !

ain vanilla said...

smart la pic akk .
akk mana nak cari dress yang kembang ek? yang tak ikut body .??

Rosidah Binti Muhamad said...

Kl sentral..bik pic suasana dia..pic peniaga dan pembeli dlm aksi jual beli..mesti pic tu akan bg kesan mendalam utk org yg pandai photoshot mcm awak..

dear yayah said...

nmpk je best je shoot kat situ.. alangkah best nye kalu dpt melancong jln2 kat msia ni.. huhu

Mish eika :) said...

tempat saya :)

Dylla Abas said...

i miss this place place so much..!! btw..nice shoots (",)

ieedaz @ mama_isha said...

nampak klasik gitu..! nice beb.. :)

ascil.punye.lah said...

wahhhhhh cantik gambar!

Liyana Iskandar said...

photog class ! pic yg cntik !

fiqas said...

cantik gambar... nampak klasik..

Cik Kay Jue said...

suke sangat dengan gambar yang ada dalam blog liza! cantik! untuk entry ni ckj paling suka pic no. 3 tu..! cantik sangat!

shima wibowo said...

liza org ipoh ke? saya juga org sana...kalau org ipoh nanti raya meh la jalan2 rumah..haha semangat nak raya dah...

pergi stesen keretapi KL pulak utk photoshoot...mesti cantik...

HeNRieTTa JoSe said...

Nice capture...dh lmer xnek train...huhuhu...ni

ZiErWa zAiNaL said...

cntik sgt.. :)

saya_arief said...

smart..

Si Matatajam said...

Artistik sangat. U got talent is

♥ siKechekMessy ♥ said...

cantiknya.tak pernah pergi perak :(
teringin sangat.
btw dah follow awak. #1800
hit me back >_<

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

cantik dan klasik sgt..like3... :)

Azmira Yusof said...

smart laah . vintage :)


awak sy tag awak tau
join 1st giveaway nabila medan

jemput datang & baca

http://azmiraazmira.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

Siti Sakinah Binti Ishak said...

as usual,

cantik semua gambar

saya cadang jalan- jalan kat KL Sentral

macam- macam ragam boleh jumpa :)

Hanamiko Sakura said...

i love vantage too.. hehe

suzie rahman said...

memang cntik kn stesen ketapi ipoh.klasik gitu.

Saya Disini said...

cntiknye

ain vanilla said...

singgaaah . 0_0

Liza Razak said...

@cik bhulat : ye ke? saya pon jarang pergi ke sana

Liza Razak said...

@ardini izzati : thank u :)

Liza Razak said...

@miss farhah : boleh dipertimbangkan tu.. :)

Liza Razak said...

@ain vanilla : kalau dress kembang tu saya tak pastilah..cuba google Lana Store..kat situ byk dress cantik2

Liza Razak said...

@rosidah binti muhamad : thank u sis..nnt nak try photoshoot kat sana

Liza Razak said...

@dear yayah : nanti bile cuti..awak pon boleh pegi holiday

Liza Razak said...

@Mish eika :) : ye ke? awak stay ipoh kat mne?

Liza Razak said...

@Dylla Abas : thank you :)

Liza Razak said...

@ieedaz @ mama_isha : thank you :)

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : thank u sis

Liza Razak said...

@liyana iskandar : thank u sis :)

Liza Razak said...

@fiqas : thank you :)

Liza Razak said...

@cik kay jue : thank you :)

Liza Razak said...

@shima wibowo : boleh2..nanti boleh la kita beraya sama2

Sue-Rya Qistina said...

next try cari pantai utk photoshoot..pggl la sape2 model..sure gempaknye! btw, suka tgk awak..pakai ape pun cantik.. :D

Liza Razak said...

@henrietta jose : thank u sis

Liza Razak said...

@zierwa zainal : thank you :)

Liza Razak said...

@saya_arief : thank u

Liza Razak said...

@simatatajam : thank you :)

Liza Razak said...

@♥ siKechekMessy ♥ : thank you dear :)

Liza Razak said...

@Ahlam Miera Amirul Shafie : thank you :)

Liza Razak said...

@Azmira Yusof : thank u..nanti saya join yer :)

Liza Razak said...

@siti sakinah binti ishak : ramai yang cadangkan kat KL sentral..nnt saya photoshoot kat sana pulak :)

Liza Razak said...

@hanamiko sakura : samalah dengan saya :)

Liza Razak said...

@suzie rahman : kan..saya suka bangunan vintage mcm ni :)

Liza Razak said...

@saya disini : thank u :)

Liza Razak said...

@ain vanilla : thank u singgah :)

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : idea yang menarik tu..nanti saya usahakan :)

NurulizzaH said...

terkagum.cantik2~

SiBudakKurus said...

serius cantik. pernah duduk hotel majestic ni dulu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...