May 23, 2012

Ipoh In Lomo Style

{ Ipoh . 19th May 2012 }


" Passion makes a person stop eating, sleeping, working, feeling at peace. A lot of people are frightened because, when it appears, it demolishes all the old things it finds in its path."
Paulo Coelho




Hasil outing kami hujung minggu lepas.Hopefully this weekend ada outing macam ni lagi.Macam-macam pengalaman baru kami dapat bila outing photography sebegini.Memang puas hati dengan hasilnya (walaupon tak hebat macam pro photographer..hehe) Yang penting kena rajin dan sanggup belajar dari bawah kan...Saya bersyukur sebab ada suami yang sama minat dengan saya.Kadang-kadang sampai berebut kamera..hehe.Ada banyak lagi gambar-gambar di Pasar Karat Memory Lane dan Stesen Keretapi Ipoh.Nanti saya update untuk next entry. :)

{ Photographed by Imran Izham | Edited by Liza Razak }
The 80's Photography






39 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kat aloq staq ada juga town lama mcm ni kat area pekan cina....

Nens Collection said...

awesome! sume klasik!

jom teka2 kt nens..komen bwh aje..;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik2 =)

♥MAMASYAZA♥ said...

bila tgk bas merah tu, teringat masa zaman blajar kat manjung dulu. nak pegi manjung or lumut, kami naik bas camtu le

ieedaz @ mama_isha said...

cantek nye!

Chikova_Airashii said...

perghh lawa nyee..
ipoh mmg fotogenik...hehehe

Sue-Rya Qistina said...

photog yg pro! nice... :)

Asma Azuani said...

sangat lah lawa gambor-gambornye! ade bakat macam pro tau! goodjob!

HeNRieTTa JoSe said...

suka tgk lomo cam nie...look so real in 80s...

Rai said...

klasiknya gambar pintu tu... :D

KhaiRin : anies said...

mcm dlm thn 1980an

lovely said...

cantiknyer..... suka.suka..suka..

Mummy Chubby said...

really nice!! ohsem sgt2...like3x

norhidana said...

cantik... akak pun suke tgk bangunan lama2 gini... great pic jugak

namasayatihah said...

nice!!!u hav talent la dear..gi la wat freelance..err..ke mmg da buat??hee~

c'axoera ヅ said...

nice editing! thumps up!!!!!

hazanis said...

woww editing..tip top...:))

Mrs Faizal said...

wowww nice pic... jelesnya sbb saya x pandai guna dslr camera .. mr F beli nikon d3100 (yg paling murah je pun) tapi sygnya saya x pandai guna. tingin nak blajar tapi x de org yg nak ajarkan.. sedeyyyy

ellynadyra said...

bila la sis nak ada masa praktis amik gambar mcm nih

Liza Razak said...

@lady ayu : ye ke sis..nnt balik perlis nak pegi laa...mesti cool

Liza Razak said...

@nens collection : thank u sis :)

Liza Razak said...

@nurul husna mohd hassan : thank u :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : betul la...saya pergi sekolah pon naik bas tu..hehe

Liza Razak said...

@ieedaz @ mama_isha : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Chikova_Airashii : betul...fotogenik dan vintage :)

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : thank you sis :)

Liza Razak said...

@asma azuani : thank you :)

Liza Razak said...

@henrietta jose : thank you sis :)

Liza Razak said...

@rai : terima kasih :)

Liza Razak said...

@khairin anies : hehehe...ok tak??

Liza Razak said...

@lovely : thank u

Liza Razak said...

@mummy chubby : thank you sis :)

Liza Razak said...

@norhidana : thank u..saya pon suka

Liza Razak said...

@namasayatihah : ala...saya buat part time je..x pandai lagi..hehe

Liza Razak said...

@c'axoera ヅ : thank you :)

Liza Razak said...

@hazanis : thank you

Liza Razak said...

@mrs faizal : sis boleh belajar dari internet..byk tips boleh dapat especially dari youtube.saya pon belajar sendiri je..hehe

Liza Razak said...

@ellynadyra : jom kita pergi outing photoshoot !!

ιfαh♥ said...

LOMOSTYLE.ILIKEIT.
Niceee caption .
*winkwink*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...