May 4, 2012

Wedding Salim + Noor Azah by The 80's Photography

{ Kulim, Kedah. 28 th April 2012 }


"Without love, one's dreams would have no meaning" 
Paolo Coelho



{ Photographed & Edited by The 80's Photography }

Sabtu lepas saya dan Mr Kudud menghadiri kenduri mak saudara saya di Kulim Kedah.Sampainya saya kat sana..tak pasal-pasal jadi photographer bidan terjun...hehe.Kenduri ni dibuat secara sederhana mungkin sebab itu mak saudara saya  tak nak hire photographer.Actually saya tak pernah lagi photoshoot untuk wedding.Baru la paham betapa letihnya jadi wedding photographer.Dah la baru first time.Terkial-kial la shoot gambar pengantin dan tetamu.Banyak lagi kena belajar...so inilah dia hasil wedding photoshoot saya yang pertama.

Mulai hari ni...semua hasil kerja photography syok sendiri dan yang tak seberapa saya ni  akan diberi nama
' The 80's Photography ' ( Self-Claimed ok..tak malu betul..hehe )




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK




42 comments:

cici tembikai said...

ada bakat lah babe, you kan rajin amek gambar . pic you semua cantik-cantik =)congrats utk mak sedara you okay =)

Fabulous Me said...

Ok now baru perasan.. Gils ctk.

Izzati Tatie said...

romantiknya psgn pengantin :) tahniah.cantik awk shoot.

O'gosh said...

x nampak macam 'terjun' pun...marvellous an very well done ok....keep up the good work!

Sr. Maryam Fatanah said...

kak liza..cntiklah all the pics ni..syabas!

dear yayah said...

wah, xde experience lgsg ke? gmbar ni cntik la.. keep improving.. :)

ascil.punye.lah said...

wowwww kak,dah bole jadi wedding photog pulak lepas ni.bole improve skill.cantik semuanyaaa!

Sue-Rya Qistina said...

wow! sgt nice dear!! looks alike pro!! well done!

HeNRieTTa JoSe said...

nice picta...suka sgt tgk moment berharga di capture sebegitu...

nurul huda jumri said...

ini bidan terjun pnya hasil ke?? dh mcm pro dh ni haa dear..cun!! u got a talent!

Noraim said...

nice ptohos la kak :)

TF said...

ohsem sis..nampak cantik sangat..

Anonymous said...

What day isn't today?

cik chinta said...

wahh...nk kn amik gmbo dgn kak liza

ellynadyra said...

okay ape hasilnya...sweet la couple ni kan....sporting gak derang

Anyyss Shuhaimi said...

hasil photoshoot cantik..teringin jugak nak jadi wedding photographer..hehe

Ann Ishak said...

not bad lah liza...cantik2 gambarnya, ada harapan untuk jadi pro ni

NadyaBubble said...

Walaupun pertama kali, tetap cantik gambar :)

puteri nur aqiliah said...

saya pun pernh jdi bidang terjun wedding photographer! sangat memenatkan!!!rasa nak pengsan jek

ainraus said...

err. kalau i kahwin nanti you nak tak kalau i hire you?
cewahhhhh. ntah bila i nak kahwin nya tak tahu. :D

mimie.. said...

nice jon dear ^_^
like ur pix..its very nice ^_~

Liza Razak said...

@cici tembikai : thank you :)

Liza Razak said...

@fabulous me : thank you :)

Liza Razak said...

@izaati tatie : thank you..romantik kan diorang?? hehe

Liza Razak said...

@o'gosh : thank you sis :)

Liza Razak said...

@sr maryam fatanah : thank you :)

Liza Razak said...

@dear yayah : x de experience sgt pon..main belasah je snap ni..hehe

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : thank you..hopefully boleh improve skill lps ni

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : thank you :)

Liza Razak said...

@henrietta jose : kan...rugi kalau dilepaskan

Liza Razak said...

@nurul huda jumri : thank you sis

Liza Razak said...

@noraim : thank you :)

Liza Razak said...

@TF : thank you :)

Liza Razak said...

@anon : monday !!

Liza Razak said...

@cik chinta : jom photoshoot sesama..nak tak??

Liza Razak said...

@ellynadyra : sporting gila..senang nk shoot gambar

Liza Razak said...

@Anyyss Shuhaimi : sis pon boleh jadi photographer :)

Liza Razak said...

@ann ishak : thank u sis :)

Liza Razak said...

@nadyabubble : thank you :)

Liza Razak said...

@puteri nur aqiliah : betul tuh..habis je photoshoot..rase nak pengsan !!

Liza Razak said...

@ainraus : boleh je..tp saya kena praktis betul2 dulu..hehe

Liza Razak said...

@mimie : thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...