Mar 15, 2012

Réunion De Famille.Part 2

Jerantut. 11 th March 2012

All you need in the world is love and laughter. That's all anybody needs. To have love in one hand and laughter in the other.
August Wilson





Entry sambungan Reunion De Famille.Part 1


Pak Long saya ni happening orangnya...kalau ada kenduri ataupon family gathering  mesti dia buat lucky draw. Bayangkan kitorang ni ramai gile.Memang meriah habis la! Paling seronok dah tentu la kanak-kanak seperti saya ni.Memang Pak Long saya akan berhabis duit bila dia buat lucky draw ni. Kami semua akan excited terlebih sebab tak sabar nak tau berapa kami dapat..hehe



Malam tuh...upacara lucky draw ni bermula lebih kurang 9.30 malam.Sebelum tuh kitorang dinner beramai-ramai dulu.Dah kenyang makan baru boleh layan lucky draw kan?Lucky draw style Pak Long ni simple je.Setiap orang kena cabut satu kertas lucky draw dan passkan kepada pengerusi majlis (Pak Teh saya).Nanti Pak Teh saya akan umumkan berapa jumlah yang dimenangi.Malam tu saya menang RM 3..hehe.Tapi Mr Kudud dapat RM 10..Jeles betul saya!



Mari layan gambar-gambar yang saya sempat snap haritu.Saya suka tengok gambar-gambar ni sebab semua orang muka happy je..
























Photographed & Edited by Liza Razak



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK




15 comments:

KhaiRin : anies said...

wah meriah nyer...lucky draw yg terbesar apa yek?

Tiramisu Fatiema said...

salam..wah seronok tengok gambar2 nie..best bila dapat kumpul reramai camnie..meriah..

Sr. Maryam Fatanah said...

seronoknya buat lucky draw mcm tu..n yeah..u have a very happening family lah!

Sue-Rya AQ said...

seronoknye..dh lame x berkumpul ramai2 mcm ni..rindu suasana kampung.. :)

akuiwana said...

rm3?tkpe laa..bole jugak beli nasik lemak sebungkus kan?better luck next time!hehe

Umi Anaan said...

suke tengok gambar candid. nampak macam bahagia je..

dear yayah said...

whoa, big family gathering.. bestnye

Liza Razak said...

@khairin-anies : x silap saya rm20..hehe

Liza Razak said...

@tiramisu fatiema : yup...best sgt..bukan selalu dpt berkumpul mcm ni

Liza Razak said...

@sr. maryam fatanah : best sgt..especially lucky draw tuh..

Liza Razak said...

@sue-rya aq : suasana kampung memang terbaik!!

Liza Razak said...

@akuiwana : ok la kan dr x dpt apa2..hehe

Liza Razak said...

@umi anaan : bahagia & sangat happy :)

Liza Razak said...

@dear yayah : sangat best !!

nieda said...

family reunion tu di jerantut pahang ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...