Mar 29, 2012

Join Us O-Three + Pypy Lamb Studio @ Bazaar Oh Bazaar


Untuk kali kedua Pypy Lamb Studio dan O-Three akan bergabung tenaga untuk berniaga di Bazaar Oh Bazaar Chapter 6 Ahad ini.Kalau korang semua tak ada plan apa-apa weekend ni, singgah lah ke Rasta TTDI.Ada banyak vendor lain yang menjual pelbagai barangan menarik.Yang pastinya lebih murah dan rare :) Jumpa korang di sana !


From Puchong With Love,
LIZA RAZAK







10 comments:

Etong said...

berkenan betul rasanya kalau sekali dpt singgah booth sis. tapi etong d sabah hehee

jemarisuri said...

tak dpt nk singgah sbb jauh...huhu

.: iEyLa :. said...

hurmmm..interesting...
kalau ade mase free t adik dtg sne.. :)

ijayuji said...

salam liza, next time buat booth kat bangkok pulak yer hihihi..akak org pertama dtg ^^,

HeNRieTTa JoSe said...

ps....rietts baru try yg gold sachet...yg putih InsyALLAH mlm nnti...hehehe...

Liza Razak said...

@etong : nanti kalau dtg kl..boleh la singgah :)

Liza Razak said...

@jemarisuri : alaa...sis tggl kat mne?

Liza Razak said...

@ieyla : nnt free..dtg ek

Liza Razak said...

@ijayuji : Insya Allah..kalau ade rezeki kt sana

Liza Razak said...

@henrietta jose : nnt upload la hasil lepas pakai tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...