Aug 26, 2013

#1Syawal : Bermaaf-Maafan


" Faith is a knowledge within the heart, beyond the reach of proof. "
 Khalil Gibran



{ Kangar, Perlis . 8 Ogos 2013 } 


Tradisi wajib bila berhari raya bersama keluarga. 
Saat paling sedih dan paling dinantikan, bermaaf-maafan bersama ahli keluarga. 
Tahun ni raya pertama dan kedua, saya dan Mr Kudud beraya di Kangar, rumah mertua saya




Love,
LIZA RAZAK







FOLLOW ME :

- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad



24 comments:

intanfirdaus247 said...

Selamat hari raya aidilfitri liza dari kak intan..:))

Khai♥Rin : anies said...

adik beradik mr kudud 3 org je ke? semua lelaki?

Alin Marlini said...

kak alin kalau bab bermaafan ni penuh drama terutama anak bujang tu...hehehe

mujahidah maisarah said...

waa... yg baju biru tuh hensem arr..macam muka org putih. hak3

norhidana miswan said...

tak seronok raya kalu tak dpt bermaafan di pagi raya.. rasa mcm tak lengkap je kan...

Normi Nieza said...

selamat hari raya liza..:)

y@N@^y@Ni said...

tak lmbt lagi ni nak wish selamat hari raya =)

ANNA MARIANA said...

selamat hari raya sis .. :)

Nadya Dyana said...

Ouh from Perlis ke? Nad 3 tahun study sana ^^

mama3heroo said...

selamat hari raya liza

Raudzah Z said...

Selamat hari raya liza..masih dalam syawalkan..

Zura Lee said...

slmt hari raya liza sekeluarga...

Liza Razak said...

@intanfirdaus247 : selamat hari raya sis :)

Liza Razak said...

@Khai♥Rin : anies : diorang 3 beradik je sis..semuanya lelaki :)

Liza Razak said...

@Alin Marlini : kan...sedih betul time ni :)

Liza Razak said...

@mujahidah maisarah : yang tu adik bongsu mr kudud..memang putih melepak dia tu

Liza Razak said...

@norhidana miswan : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@Normi Nieza : selamat hari raya sis :)

Liza Razak said...

@y@N@^y@Ni : selamat hari raya sis :)

Liza Razak said...

@ANNA MARIANA : selamat hari raya sis :)

Liza Razak said...

@Nadya Dyana : a ah..husband saya asal dari perlis :)

Liza Razak said...

@mama3heroo : selamat hari raya sis :)

Liza Razak said...

@Raudzah Z: selamat hari raya sis :)

Liza Razak said...

@Zura Lee : selamat hari raya sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...