Aug 1, 2013

Iftar With ACA Pacific Family @ Seoul Garden


“You are what you believe yourself to be”
  Paulo Coelho, The Witch Of Portobello



{ Seoul Garden Paradigm Mall . 23 Julai 2013 }


Assalamulaikum & Salam Sejahtera.

Beruntung betul Mr Kudud kerja kat company ACA Pacific ni. Semua staff ACA ni sporting dan sangat friendly tau. Sampaikan saya pun boleh kenal dan rapat dengan diorang ni. Last week diorang ajak iftar di Seoul Garden. Gila apa tak join kalau orang belanja makan ! Haritu tak tau nak pakai apa pergi iftar..terpandang baju kurung cotton yang mak saya belikan minggu sebelumnya. Suppose nak pakai untuk raya. Tapi gatal sangat tangan nak pakai. Sudahnya saya pakai baju kurung pegi iftar. Mr Kudud siap puji comel dan cakap saya macam cikgu tadika. Jarang-jarang dia puji macam tu tau. Kembang hidup sekejap. Berbalik kepada cerita iftar tu...memang best makan kat Seoul Garden Paradigm Mall ni..selesa dan pilihan makanan pun banyak. Saya dan Mr Kudud memang gila makan lamb. 4-5 kali grilll lamb tu. Tapi kalau makan daging banyak-banyak ni, jangan lupa sulam makan sayur. Nanti muak. Senang cerita memang banyak betul saya makan haritu..sampai tak larat nak jalan pergi parking kereta...hehe.



Love,
LIZA RAZAK




FOLLOW ME :
INSTAGRAM | KEEK | FACEBOOK | TWITTER | LOOKBOOK

- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad



26 comments:

Normi Nieza said...

bestnya iftar kat luar..:)

Mysara Ab Rahman said...

nmpk sedap la..hee...wah ni dh awal2 rasmi baju rayer ni..;)

Lavender said...

memang best sangat makan di seoul garden ni .. selamat berbuka puasa Liza =)

Lavender said...

Soeoul Garden memang sangat best

Khai♥Rin : anies said...

betul la kata mr kudud tu..nmpk comel bla berbaju kurung.

Lelaki said...

ala chomelyer anak gadis ni.

Nurfaezah Abdullah said...

kalo kena belanja lagiii sedappp hehe

myraVea said...

Dah lama tak ke Seoul Garden. Hehe.
Betul-betul kembung perut kalau pergi makan sane.

reenapple said...

Huuu.. bestnya tgok gmbar makanan. :)

Zulaiqa@Prof said...

lawa baju kurung akk pkai.ahaha.tetibe

ZalinZalina said...

Manisnya awak berbaju kurung :)

Nuriesya Nadia said...

Hihi , comel ! Betul betul macam cikgu tadika. :D

cha said...

best giler iftar steamboat. i lg suka steamboat dr iftar kt hotel haha sbb nk ketammm :p

Liza Razak said...

@Normi Nieza : memang best kalau dapat makan ramai-ramai

Liza Razak said...

@Mysara Ab Rahman : tu laa...x sabar sgt saya ni...hehe

Liza Razak said...

@Lavender : kan? banyak pilihan pulak tu :)

Liza Razak said...

@Lavender : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@Khai♥Rin : anies : hehe..thank you sis

Liza Razak said...

@Lelaki : huhu..

Liza Razak said...

@Nurfaezah Abdullah : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@myraVea : rugi kalau makan sikit je :)

Liza Razak said...

@reenapple : bila bulan puasa...gambar makanan memang menggoda :)

Liza Razak said...

@Zulaiqa@Prof : thank you sis :)

Liza Razak said...

@ZalinZalina : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Nuriesya Nadia : hehe..thank you :)

Liza Razak said...

@cha : hehehe..u minat ketam kan ? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...