Aug 17, 2013

Tampil Lebih Cerah di Hari Raya dengan Fair & Lovely by SyafiqahHashimXOXO




Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Setelah 9 hari bercuti raya, baru harini ada mood nak update blog. Sebenarnya mood blogging tu belum betul-betul ada lagi..tapi disebabkan ada giveaway menarik dari Syafiqah Hashim ni terus cepat-cepat update sebab harini merupakan tarikh tutup giveaway. Harap-harap masih sempat lagi. Thank you Pika sebab jemput Kak Liza join giveaway yang menarik ni. Kepada sesiapa yang berminat untuk join sila cepat-cepat terjah blog Syafiqah Hashim ni. Ada hadiah menarik iaitu hamper Fair & Lovely bernilai RM 50.

Contest ni mudah sahaja..kena jawab soalan mudah, sertakan gambar raya paling kreatif dan lengkapkan slogan...Senang je kan untuk dapatkan hamper Fair & Lovely bernilai RM 50 ni?

SOALAN PERTAMA :
" Kenapa anda ingin tampil cerah di Hari Lebaran Tahun ini dengan Fair & Lovely? "

JAWAPAN :
Sudah pasti semua wanita inginkan kulit yang cantik dan berseri di hari lebaran. Fair & Lovely mampu membuatkan kulit saya cerah dengan dengan selamat dan berkesan


GAMBAR RAYA PALING KREATIF


LENGKAPKAN SLOGAN

Fair & Lovely dapat membantu saya tampil lebih cerah di Hari Lebaran Tahun ini kerana...................."

Ianya bukan sekadar krim pencerahan, malah ianya mempunyai antioxidant yang mampu memudarkan lingkaran hitam pada mata dan mengurangkan warna perang pada kulit. Selain itu ia mampu mencerahkan kulit muka secara sekata tanpa kesan sampingan.

Yeay...dah join ! Korang apa tunggu lagi? Sempat lagi kalau nak join giveaway Fair & Lovely ni!



Love,
LIZA RAZAK




FOLLOW ME :
INSTAGRAM | KEEK | FACEBOOK | TWITTER | LOOKBOOK


12 comments:

Syafiqah Hashim said...

wahh! Thank You soo much Kak Liza for joining this giveaway..semuanya lengkap tu..In Shaa Allah boleh menang nanti..hehehee..
Selamat Hari Raya ;)

Asyik Izas said...

good luck liza..Asyik pun ada buat juga kalau rajin join lah lg sekali..hehe..

Syazana Zainn said...

sweet gambar yg ke 2 hihi

:D

Zira Aziz said...

..wish u gud lak..thn ni rsnya cm lupa nk amek gmbo raya hehe..xleh la nk join..hikhik

Normi Nieza said...

good luck..:)

elly nadyra said...

suka the 1st pic

Liza Razak said...

@Syafiqah Hashim : welcome sis...selamat hari raya :)

Liza Razak said...

@Asyik Izas : hehe..rasa mcm tamak pulak masuk 2-2 giveaway....hehe

Liza Razak said...

@Syazana Zainn : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Zira Aziz : laa..napa tak ambil?

Liza Razak said...

@Normi Nieza : thank you sis :)

Liza Razak said...

@elly nadyra : hehehe..thank you sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...