Aug 1, 2013

Dapatkan Design Terbaru Tudung Hoodie Raya Sebelum Kehabisan Stok!



Assalamulaikum & Salam Sejahtera.

Harini saya nak promote sikit bisnes adik ipar saya Tqah Misdar. Dia ni pun blogger jugak (http://tqahmisdar.blogspot.com) Lagi lama blogging daripada saya. Minat saya berblogging ni pun terpengaruh daripada dia lah ni. Lekat sampai sekarang blogging..hehe. Berbalik kepada cerita asal...sesiapa yang tak shopping tudung raya lagi bolehlah beli tudung hoodie daripada Tqah. Tudung hoodie ni labuh dan menutup dada. Hot selling ni...ini pun dia restock banyak kali sebab mendapat sambutan hangat. Semuanya cantik-cantik..Berminat boleh SMS kod dan nama ke 017-5513646. Cepat tau ! Stok sangat limited !


[Kiri] Kod : H4 (Harga Termasuk Penghantaran Pos Semenanjung)
[Kanan] Kod : H1 (Harga Termasuk Penghantaran Pos Semenanjung)


 [Kiri] Kod : H8 (Harga Termasuk Penghantaran Pos Semenanjung)
[Kanan] Kod : H6  (Harga Termasuk Penghantaran Pos Semenanjung)


[Kiri] Kod : H7 (Harga Termasuk Penghantaran Pos Semenanjung)
[Kanan] Kod : H5 (Harga Termasuk Penghantaran Pos Semenanjung)



Love,
LIZA RAZAK






FOLLOW ME :
INSTAGRAM | KEEK | FACEBOOK | TWITTER | LOOKBOOK

16 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

chanteknye...jap nk terjah blog Tqah...

mamawana said...

Nice colors..

Khai♥Rin : anies said...

cantik2 belaka

ahmad said...

wow.. lawa tudung tu.. boleh wat tudung raya..hehehe..

nk taw mcm ner nak dptkan body shape lawa?? jom bace post sy nie yer
thanks
http://www.ahmadhasif.info/2013/07/sales-bamboo-charcoal-slimming-suit.html

pinky said...

cantek semuanya....=)

E'in said...

cantik gak ek pattern tudung nie...

Mizz Aiza said...

cantik.. :D

Alin Marlini said...

rambang mata...selamat hari raya liza

Liza Razak said...

@HeNRieTTa JoSe : cepat terjah ! byk tudung hoodie cantik2 :)

Liza Razak said...

@mamawana : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Khai♥Rin : anies : thank u sis :)

Liza Razak said...

@ahmad : memang boleh sangat :)

Liza Razak said...

@pinky : kan...saya pun suka :)

Liza Razak said...

@E'in : cantik..nanti bolehlah cuba :)

Liza Razak said...

@Mizz Aiza : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Alin Marlini : selamat hari raya sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...