Aug 27, 2013

Raya OOTD #2


“I wear my sort of clothes to save me the trouble of deciding which clothes to wear.”
Katherine Hepburn






WHAT I WORE
Knit Shawl, H&M
Peplum Lycra Blouse, Pypy Lamb Studio
Tiered Knit Necklace, Diva
Ethnic Loose Pants, Mango
Mary Jane Platforms, Forever 21
Kristin Woven Round Leather Satchel, Coach



* Cara paling mudah mix & match bila stok baju raya dah habis dipakai. Dah nak habis bulan Syawal ni..makin banyak pulak undangan open house sana- sini kan. Tak payah membazir..mix & match je apa yang ada dalam almari. Senang kan?  :)



FOLLOW ME :

- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

42 comments:

Normi Nieza said...

nice..:)

ZazaMyMoon said...

Nice ootd.. pandai liza mix & match.. u look great :)

Khai♥Rin : anies said...

cantikkkk

Ann Ishak said...

just wondering, macam manelah u pakai shawl tu. nampak cantiksss sangat :)

mujahidah maisarah said...

wowow..lawa kasut.. iqa x pernah ada kasut cenggitu.ehehe

sYiRa LoKMaN said...

jom join segmen ni ! ^_^ http://syiralokman.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Lelaki said...

tudung tu nampak macam berat...kalau nipiskan sikit mungkin nampak lagi cun.

Nai @ TPJ said...

Tu la pasal.. Mix n match je kaaan? Heheh. Tapi kalu tak pandai match, haru jugak. You mmg menjadik je selalu mix. Match. Like this one, mmg lawa...

♥ CIKZEK ♥ said...

OMG cntiknyaaa kak liza ! luv ur style ;) cmne laa nk pki shawl mcm tu ek. huhu suke tgk u pki :))

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

betul tu.. cara yang bijak..

ANNA MARIANA said...

wow..
nice..
suke style tudung sis :)

norhidana miswan said...

cantik.... simple tp sopan itu yg penting

puteri airyn said...

Nice nya fesyen ni.. Tapi sekarang ni fesyen colour block lagi ceria.. combination pelbagai warna.. tapi pada tas tangan tu ada colour brown dan dress colour biru.. nice sangat..

puteri airyn said...

Gaya tudung kuning tu cantik sangat.. nak try jugak lah..

ctfand said...

cantik...! kalau padankan dengan skirt ok gak ni kan..

Mazatul Azura Muhamad said...

Nice! :)

Alin Marlini said...

Kak Alin pakai balik baju raya 2-3 tahun lepas..hehehe

Zee Suhaini said...

kalo pandai mix&match memang cantik..zee ni memang angkat tangan la..tak pandai..hihi..dok la recycle baju raya..

Che Siti Maryam said...

cantik :)

Zura Lee said...

zura suka ur kasut....

Rin Maira said...

liza akak suka betul style shawl bertingkat ni...liza ada upload tutorial pasal ni ke? kalo takde lg..harap dpt tunjukkan...

Liza Razak said...

@Normi Nieza : thank u sis :)

Liza Razak said...

@ZazaMyMoon : thank you sis

Liza Razak said...

@Khai♥Rin : anies : Alhamdulillah..thank u sis :)

Liza Razak said...

@Ann Ishak : senang je sis..boleh tgk tutorial kat side bar blog saya ni

Liza Razak said...

@mujahidah maisarah : akak sekali sekala je pakai..x boleh pakai lama..sakit pinggang..hehe

Liza Razak said...

@sYiRa LoKMaN : thank you sis for inviting :)

Liza Razak said...

@Lelaki : thank you for your opinion :)

Liza Razak said...

@Nai @ TPJ : thank you sis :)

Liza Razak said...

@♥ CIKZEK ♥ : sis boleh tgk tutorial saya kat side bar blog ni..saya upload kat keek

Liza Razak said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil): hehe..kan

Liza Razak said...

@ANNA MARIANA : thank you sis :)

Liza Razak said...

@norhidana miswan : thank you sis :)

Liza Razak said...

@puteri airyn : thank you sis :)

Liza Razak said...

@puteri airyn : nanti cubalah sis..mesti cantik :)

Liza Razak said...

@ctfand : betul tu..kalau sesuaikan dengan skirt pun cantik :)

Liza Razak said...

@Mazatul Azura Muhamad : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Alin Marlini : kan..jimat sikit :)

Liza Razak said...

@Zee Suhaini : nanti cubalah sis...x salah pun mencuba..mesti cantik :)

Liza Razak said...

@Che Siti Maryam : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Zura Lee : hehe..samalah dengan saya :)

Liza Razak said...

@Rin Maira : saya ada letak tutorial shawl ni kat side bar blog ni..nanti sis bolehlah cuba :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...