Sep 9, 2013

#6Syawal : Wedding Pak Uda & Mak De (Part 3)




“People are capable, at any time in their lives, of doing what they dream of.”
  Paulo Coelho, Alchemist




{ Tanjung Piandang, Perak . 13 Ogos 2013 }


Entry sambungan :


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Kali ni saya tak nak cerita banyak-banyak. Biar gambar pulak yang bercerita. Awas...entry ini banyak gile gambar tau ! hehe. Kalau nak baca dan tengok gambar-gambar dalam entry part 1 &2 boleh klik link kat atas. Apa pun saya bangga saya berasal dari kampung..seronok ada kampung ni tau especially bila raya :)


Gambar kat bawah ni gambar malam selepas habis kenduri. Ada acara pengantin buka hadiah, lucky draw dan potong kek birthday beramai-ramai untuk ahli keluarga yang lahir pada bulan Ogos.. Masa ni memang kelakar dan meriah habis ! Memandangkan saya dan Mr Kudud jadi photographer haritu..memang nan hado la gambar kami. Nasib sempat jugak camwhore guna ipad...hehe



Love,
LIZA RAZAK





FOLLOW ME :

10 comments:

Pykaa Pdott said...

Bestnye tgk suasa kampung mcm nie ;)

Sheila Eiman said...

memang best kalau pergi wedding yang buat kat kampung. meriah. satu kampung turun samaII bantu antara satu sama lain...

yana said...

bestnya banyak kenduri,meriah :)

Normi Nieza said...

amboi meriahnya..:)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum...

tgk gambar2 wedding nih meriahnyeee..rindu plk dgn suasana majlis kawin sofia dlu..

regards,
Unsmiley



Liza Razak said...

@Pykaa Pdott : kan..berbeza dengan kat bandar :)

Liza Razak said...

@Sheila Eiman : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@yana : best sbb boleh makan lauk kenduri...hehe

Liza Razak said...

@Normi Nieza : tu laa..simple2 pun meriah :)

Liza Razak said...

@Isteri kepada Suami : w'salam...tu laa seronok kenduri kawen ni..boleh jmp saudara mara :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...