Sep 30, 2013

Ilustrasi Liza Razak Dari Nurdani







Assalamualaikum & Hello.

Sapa tak kenal illustrator Nurdani ni kan? Semua illustrasi dari beliau cantik & comel belaka. Ini sebenarnya entry versi terharu. Nak tahu kenapa? Sebab bulan lepas, Nurdani tiba-tiba email saya...bila saya buka email, tengok ada illustrasi saya. Ya Allah...comel ya amat! Dia cakap dia saja lukis untuk saya. Hadoi...gila terharu! Dia lukis memang detail...muka saya pun dah sebijik sama....patut la awak famous Nurdani..sebab awak memang berbakat dan hasil kerja awak memang teliti dan cantik ! Nurdani ada update entry tentang illustrasi saya di dalam blog beliau. Kalau nak baca boleh klik link di bawah ini :


Beliau ada buka tempahan illustrasi...tapi kena check dalam blog dan instagram beliau bila tempahan dibuka ya. Kalau sapa pernah pergi butik Old Blossom Box Store di Seksyen 7 Shah Alam mesti nampak illustrasi comel di pintu masuk butik OBB. Semua illustrasi tu Nurdani yang lukis tau...Haa bukan calang-calang Nurdani ni tau ! Anyway thank you Nurdani susah payah lukis illustrasi yang comel ni...akak siap buat wallpaper kat ipad gitu :)

Follow Blog Nurdani :

Instagram Nurdani :
@dani8dania

Untuk Pertanyaan & Tempahan Illustrasi :
nurdaniub@yahoo.com




Love,
LIZA RAZAK





FOLLOW ME

- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

46 comments:

nurdani said...

hahaha. Kak Liza, saya tak famous pun. orang tak kenal. hehe.

terima kasih Kak Liza. terharu saya lukisan tak seberapa disukai. :))

oh nama instagram dah tukar kepada @nurdaniub

Azhafizah Md Nor said...

Dani memang sangat berbakat dalam illustrasi ni..serius ohsem!

dilabangiWORLD said...

memang cun...
akak hampir TERGODA taw liza
awwwww hebat illustrasinya

Asyik Izas said...

comel..mmg sama dgn liza..:)

Rapunzel Cikilolo said...

kenal blogger ni...

memang comel habis die lukis...

sebiji awak

:)

norhidana miswan said...

comei sgt... cantik lak tu

memmetlenggeng said...

memang comel..

Zee Suhaini said...

a'ahh sama la..sebijik...pandai dier buat..

Khai♥Rin : anies said...

comel mcm org nyer

Hanamiko Sakura said...

semua hasil kerja dia saya minat. ! sangat berbakat :D

O'gosh Iskandar said...

wow..siap buat wallpaper tu...memang suka tgk lukisan nurdani ni...comel sgt..ramai blogger yg pakai lukisan dia kan..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

memang comel beliau lukis..

:: Cik Viva :: said...

Ya Allah..comelnye..cute laa

Normi Nieza said...

cantik..:)

Leeza Eelza said...

sangat comel.. sangat berbakat saudari Nurdani ni:)

Dylla Abas said...

oh yelah..mmg sama! cute gile :)

mama leen said...

comel!!

Ako Si AiN said...

owhsemm !! comel sangatttt !

Lavender said...

wow! cantek nye karikatur tu.. sebijik maam liza

Jue Derella said...

Comey sangat!!!

Cik-Anne said...

wahhh..bestnye...tolong lukiskan Cik-Anne lak....

HeNRieTTa JoSe said...

chanteknye...pndai dia lukis...

Zura Lee said...

sebijik cm liza la.. kiut sgt !!!

Liza Razak said...

@nurdani : apa pulak sis..cantik & comel tau ilustrasi sis buat tu..saya suka sgt :)

Liza Razak said...

@Azhafizah Md Nor : betul tu sis ! :)

Liza Razak said...

@dilabangiWORLD : kan...saya pun suka jugak :)

Liza Razak said...

@Asyik Izas : hehe..rasanya ilustrasi lagi comel kot..hehe

Liza Razak said...

@Rapunzel Cikilolo : hehehe...thank you :)

Liza Razak said...

@norhidana miswan : terima kasih kepada tuan yang melukisnya :)

Liza Razak said...

@memmetlenggeng : kan..pandai dani lukis :)

Liza Razak said...

@Zee Suhaini : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@Khai♥Rin : anies : hehe..thank you sis :)

Liza Razak said...

@Hanamiko Sakura : samalah! saya pun minat jugak :)

Liza Razak said...

@O'gosh Iskandar : a ah..betul tu sis :)

Liza Razak said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil): betul tu sis :)

Liza Razak said...

@:: Cik Viva :: kan..memang pandai betul dani lukis :)

Liza Razak said...

@Normi Nieza : thank you sis (bg pihak dani) :)

Liza Razak said...

@Leeza Eelza : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@Dylla Abas : kan..

Liza Razak said...

@mama leen : hehehe :)

Liza Razak said...

@Ako Si AiN : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@Lavender : rasanya ilustrasi tu lagi comel kot..hehe

Liza Razak said...

@Jue Derella : kan...hehe

Liza Razak said...

@Cik-Anne : nanti sis email dani :)

Liza Razak said...

@HeNRieTTa JoSe : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@Zura Lee : hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...