Sep 4, 2013

Adzraa Collection




{ SPONSORED POST }


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Pagi ni saya nak ajak korang semua cuci mata dengan blogshop terbaru... Adzraa. Blogshop ni baru sahaja dilancarkan minggu lepas. Fresh from oven gitu....Adzraa ni fokus menjual tudung, baju dan dress yang sesuai untuk muslimah. Bukan tudung hoodie sahaja tau...tudung express labuh pun ada ! Untuk koleksi pertama Adzraa ni mereka keluarkan koleksi tudung hoodie yang tengah hot trend sekarang ni. Bukan tudung hoodie sahaja tau...tudung express labuh & tudung chiffon 3 layer pun ada  ! Ada pelbagai jenis warna dan corak yang menarik. Saya pun macam berminat nak cuba tudung hoodie tu nanti (sebab ada corak favourite saya...paisley! ) Paling penting tudung hoodie ni labuh dan menutup dada. Harga? sangat berpatutan. Sebelum saya membebel panjang lagi jom cuci mata tengok koleksi Adzraa yang cantik-cantik ni !


KOLEKSI HOODIE

Koleksi Tudung Hoodie diperbuat daripada cotton dan lycra berkualiti tinggi.
Kain sejuk, sangat mudah dan selesa dipakai. Inner dan hoodie dijahit sekali. 

 RM 50 SAHAJA (Tidak termasuk postage)



KOLEKSI ALYAA

 Tudung Chiffon 3 Layer dengan Pelbagai Tona Warna dan Manik di Sekeliling Tudung.
RM 69 SAHAJA (Tidak termasuk postage)



 KOLEKSI ANIS

Tudung Ekspres Denim Labuh.
RM 39 SAHAJA (Tidak termasuk postage)


Tak tahu macam mana nak gayakan tudung hoodie ni? Jangan risau..owner Adzraa ni dengan baik hatinya sediakan tutorial macam nak gayakan tudung hoodie...mudah kan?


Koleksi yang saya tunjuk dalam entry hanya sebahagian sahaja tau. Kalau berminat jom like Facebook Fanpage Adzraa ni !!


Korang juga boleh browse collection Adzraa ni di blogshop mereka:

http://adzraacollection.blogspot.com


Selamat membeli belah di Adzraa !!



Love,
LIZA RAZAK





FOLLOW ME :


8 comments:

Nai @ TPJ said...

Askm.. Alhamdulillah, siap ada sponsored segment..!
Tak sabar nak tgk awak gayakan hoodie..
Akak suka yg plain hoodie tu, yg kaler purple polos tu...

tqahmisdar said...

mekaseh! hehe

mujahidah maisarah said...

phew..mcm2 fesyen tudung skg ni kan. iqa tak penah lagik pakai yg tudung bentuk hoodie tu..

Jue Derella said...

y kaler purple tu lawo... >.<

Liza Razak said...

@Nai @ TPJ : w'salam..thank you sis. Insya Allah..nanti saya gayakan dan upload kat blog nanti tau :)

Liza Razak said...

@tqahmisdar : sama-sama :)

Liza Razak said...

@mujahidah maisarah : nanti cubalah sis..mesti cantik :)

Liza Razak said...

@Jue Derella : kan..saya pun suka :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...