Sep 9, 2013

Wedding Archie & Intan




“The simple things are also the most extraordinary things, and only the wise can see them.” 
Paulo Coelho, The Alchemist



{ Dewan Seri Melati, Perbadanan Putrajaya . 18 Ogos 2013 }


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Banyak betul cerita tertangguh saya belum cerita kat dalam blog ni... Tak apa...saya akan update sikit-sikit sampailah habis. Kalau rajin saya update 2 kali sehari. Itupun kalau rajinlah kan...hehe

Berbalik kepada topik asal...pagi ni saya nak cerita pasal saya dan Mr Kudud pergi wedding bulan lepas...amboi lamanya baru nak update. Basi pun basilah kan...hehe. Kitorang pegi wedding abang kepada BFF kitorang, Myra. Rumah kami dengan Myra ni dekat-dekat je. Lebih kurang 5 minit driving kereta. Saya kenal Myra ni agak lama jugak...since 2009..masa tu kami sama-sama kerja kat butik Cats Whiskers. Walaupun kami berdua dah tak kerja lagi kat sana, kami still jadi kawan. Makin rapat adalah...hehe


 Masa tu kami sampai on time..tetamu belum masuk dewan pun lagi. Masa sampai tu uncle Omar suruh saya dan Mr Kudud temankan abang Myra bersiap-siap di bilik persalinan. Kami pun apa lagi...kalau kerja menyibuk ni..memang suka! Wedding ni dimulakan dengan akad nikah...lepas tu majlis bersantap dan potong kek. Tak ada acara bersanding. Simple je..Tapi deco wedding ni memang cantik. Mana taknya..Myra dan adik-beradik dia yang decorate sendiri dewan ni tau...


 Malangnya kami tak dapat nak stay lama kat wedding Archie & Intan sebab rushing pergi open house rumah sepupu Mr Kudud kat Kelana Jaya. Tapi dalam rushing tu..sempat lagi camwhore kan? hehe. Btw, Myra ni cantik gile hokey ! Suka baju dia haritu...


Mr Kudud pun tak mau kalah jugak. Suka la tu bergambar dengan awek cantik ! :P Nampak tak diorang bergambar dengan handphone masing-masing? Sebenarnya nak tunjuk yang diorang ni Poko Pang Buddies..Alaa game dalam apps Line tu...hari-hari diorang main sesama..Gambar sebelah kanan pulak saya bergambar dengan adik Myra, Isadhora..pun sama cantik dan comel dengan kakak dia jugak..Mana taknya ikut genetik mak diorang..semuanya cantik-cantik. Saya sempat amik video majlis akad nikah tu..Alhamdulillah...dengan sekali lafaz..Archie dan Intan selamat menjadi suami isteri yang sah...Jom layan !






Anyway, thank you Myra & family for inviting us !



Love,
LIZA RAZAK





FOLLOW ME :

- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

18 comments:

Sha said...

Cantik nya masing-masing bergaya di majlis walimatul urus ;)

Umi Qi said...

Comel sgt u olss hehhe

Leyla said...

lawa la . nampak grand sangat . :)

E'in said...

walaupun xde sanding, tp still nmpk meriah... :)

luqman zakaria said...

Simple and nice..xperlu yng grand2..mcm nih pon dah ok kalau nk wt wedding kan.

Nurfaezah Abdullah said...

Fae thought yang kahwin tu kawan Liza, Myra hehe. cantik dia.

Bitt (double IS) said...

alhamdulillah...cantik semuanya :)

Cho Zila said...

cantik2 semuanyer... gambarpun menarik

O'gosh Iskandar said...

memang cantik baju si myra ti...kalau kurus camtu kan best...uhuhu

Liza Razak said...

@Sha : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Umi Qi : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Leyla : memang grand sis...pengantin sama cantik sama padan :)

Liza Razak said...

@E'in : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@luqman zakaria : betul tu :)

Liza Razak said...

@Nurfaezah Abdullah : myra ni memang cantik orangnya :)

Liza Razak said...

@Bitt (double IS) : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Cho Zila : thank you sis :)

Liza Razak said...

@O'gosh Iskandar : tu laa..alangkah bestnye kalau kurus :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...