Jul 2, 2012

Mr Kudud and Levi's

♫ Gypsy Kings - Mujer

{ Levi's Flagship Store, The Gardens . 29th June 2012 }


“People never leave, we are always here in our past and future lives.”
  Paulo Coelho,
Aleph


Akhirnya voucher Levi's ni bertukar tangan. Saya bagi pada Mr Kudud untuk dia shopping. Lagi berbaloi dari saya yang shopping. Jeans saya pun dah banyak. Alang-alang dah nak raya ni, baik bagi Mr Kudud je. Banyak benda dia boleh beli. Mula-mula kami pergi ke Levi's Midvalley. Rupa-rupanya voucher tu tak boleh ditebus kat sana. Kena pergi ke The Gardens. Saya tak tahu pulak The Gardens ada Levi's. Tapi yang bestnya, Levi's kat sana lagi luas, dan banyak pilihan. Butik pun sunyi sepi je, jadi selesa la sikit kami nak memilih jeans dan baju. Staff pun sangat peramah dan senang nak bertanya macam-macam


Mula-mula Mr Kudud nak ambil jeans biasa tapi saya cakap kat Mr Kudud lebih baik ambil jeans khakis. Dia dah banyak jeans yang biasa ni. Khakis ni pun praktikal jugak.. boleh mix & match dengan macam-macam baju. Sudahnya Mr Kudud mengalah dengan saya..hehe. Bila dah cuba dia berkenan pulak. Selesai satu barang. Voucher ada baki dalam RM 70 lagi. Pening pulak nak cari apa. Akhirnya kami tekad ambil satu crew t-shirt warna gray dan selipar. Kebetulan selipar Mr Kudud dah putus. Lupa nak beli baru. Ok..masalah selesai...hehe


Akhirnya voucher Levi's RM 300 tu telah bertukar menjadi Levi's Khakis, Crew T-Shirt dan Selipar. Boleh dapat 3 barang. Bagi saya memang sangat berbaloi dan yang penting tak keluar duit sesen pun..hehe. Seronok betul tengok Mr Kudud memilih barang. Sakan betul. Yang penting Mr Kudud happy. Apa pun terima kasih kepada Levi's Malaysia dan Eh! atas voucher ni.Alhamdulillah..


{ Pictures Taken From Instagr.am. Follow Me : pypylamb }



Love,
LIZA RAZAK



44 comments:

rerehalim said...

bestnyeeee.
nak beli levi's tak mampu.
tggu keje la jawapnyeee

Edy Fee said...

nasib baik la the garden n mod sebelah je.haha sakan la shopping yer

Aishah Jahirah said...

best tgk voucher dah jadi brg...;)

Sue-Rya Qistina said...

berbaloi2!! untung mr kudud. jeles mak! hahahaha

Yousof said...

Untungnyaaaaa la hai.. Harap² dapat isteri yang caring jugak satu hari nanti.. ;D


Alang² dah dapat voucher, beli terus yang puas hati la kan..

Cik Saila said...

tahniah dpt kupon tu :))
untungnya dpt shopping sakan :D

Puteri Nur Aqiliah said...

even, tak dpt top 5 tapi dpt voucher rm300 tu ckup berbaloi!

ANIM said...

tahniah...masuk list top 10..
untung mr.kudud dpt isteri baik hati..heee

O'gosh said...

untung Mr Kudud....hehehe

Riena Haiqal said...

tahniah sekali lagi... wow berbaloi juga la dapat voucher RM300.00... tak payah nak keluar kan sesen pun.. :) best best dan sangat best..

Nur Aischa said...

saya baru pergi the gardens haritu :D tmpt dia best, takramai org sgt hehe. btw bestnya dpt tebus voucher rm300 :D

HeNRieTTa JoSe said...

Levis....hehehe....

tgk selipar tuh...tingat plak....hehehe.....

saharinasaharudin said...

bestnyaa dpt voucher.untung dpt levis free :D

Nur Emilya said...

Untungnya!! :)

widiea azira said...

amboi shopping ! sakan nmpak. .haha

awk jom vote band sy.. .jom laaa

Misz Mieza said...

Tahniah dapat voucher dari Levi's! Syok plak tengok orang shopping PREE.. Hikhik! ;)

N.Aima K said...

!yey..pengorbanan seorang isteri ni..

widiea azira said...

syukur. .untung awk yer..

erkkk jom vote band sy wak.. jom laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sara said...

wisely use ! heee :)
*loving your header*

Naz said...

you both are lucky

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bergaya la mr.kudud raya ni :)

SURIA AMANDA said...

dh lama akak x buat aktiviti shopping ni...

Liza Razak said...

@rerehalim : dah keje nanti..awak boleh beli levis banyak2 :)

Liza Razak said...

@Edy Fee : tu la..nasib baik

Liza Razak said...

@Aishah Jahirah : tapi sedih pun ado jugak ni..hehe

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : saya pun jeles jugak sis..hehe

Liza Razak said...

@Yousof : betul tu :)

Liza Razak said...

@cik saila : thank u sis

Liza Razak said...

@puteri nur aqiliah : betul tu.thank u

Liza Razak said...

@anim : itu pun sbb saya tak tau nak beli apa kat levis tu..hehe

Liza Razak said...

@o'gosh : memang untung sangat..hehe

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : bab tak payah keluar duit tu yang best..hehe

Liza Razak said...

@Nur Aischa : saya pun suka the gardens..selesa sangat :)

Liza Razak said...

@henrietta jose : teringat ape tu sis?

Liza Razak said...

@saharinasaharudin : thank you :)

Liza Razak said...

@Nur Emilya : thank you :)

Liza Razak said...

@widiea azira : ada link? nanti saya undi

Liza Razak said...

@sara : thank you

Liza Razak said...

@naz : Alhamdulillah

Liza Razak said...

@Nurul Husna Mohd Hassan : yang tu sudah tentu..hehe

Liza Razak said...

@suria amanda : jom shopping !!

Liza Razak said...

@Misz Mieza : thank u sis :)

Liza Razak said...

@N.Aima K : thank you

Liza Razak said...

@widiea azira : thank u sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...