Jan 10, 2012

1st Year. Anniversaire De Mariage. Party

Red Box Karaoke . 7th January 2012. Wedding Anniversary Celebration

"Love... it surrounds every being and extends slowly to embrace all that shall be. "
Khalil Gibran




Setahun kami menjalani hidup sebagai suami isteri setelah 4 tahun berkawan.Macam-macam susah senang kami dah harungi bersama.25hb Disember lepas merupakan ulang tahun perkahwinan kami yang pertama.Kali ni kami nak celebrate secara mengarut sikit.Tak nak fine dining tu semua.Kami nak party !!!


Party liar kami bermula seawal 8.30 malam.Party lah sangat kan kalau berdua je..hehe.Hamik kau menyanyi sampai 3 jam.Tak cukup dengan tu, siap boleh makan buffet tanpa henti-henti.Makanan pulak best-best.Ada sushi, seafood, dan macam-macam lagi.Sambil tu,boleh menari dan menyanyi tanpa ada sesiapa pon tengok.Kalau buat kat rumah, confirm orang panggil tebiat kan.Tak pon orang panggil tebiat nak mampos.


Kami memang suka karaoke.Jadi celebrate di Red Box Karaoke ni memang pilihan yang tepat.Boleh makan dan menyanyi sekali.3 jam menyanyi memang sangat menyakitkan tekak.Sampai lagu Rolling In The Deep tu kitorang nyanyi 5 kali.Siap melompat-lompat lagi dalam bilik karaoke tuh.Gila..tapi kami happy !!


Mr Kudud ni ade peel gila kuasa kalau part pilih lagu.Tengah saya makan pon,dia sempat pilih sampai 10 lagu.Remote tu kalau boleh nak simpan dalam poket.So saya tak yah pilih lagu.Semua lagu dia nak nyanyi.Apa kata you belikan je mesin karaoke tu kat rumah.Tak yah buang duit bayar karaoke kat luar kan??


Sebelum kami celebrate,pada malam 25hb lepas,saya dan Mr Kudud dah celebrate sama-sama dengan mak abah saya.Cuma beli kek Secret Recipe je.Lepas tu celebrate kat rumah.Kami share tarikh wedding anniversary yang sama.Nampak tak tulisan atas kek tu? Bawahnya ada nama Kakyong & Atan.Itu merupakan panggilan kami di kalangan family saya..hehe


Happy Wedding Anniversary for us...I Lap U Mr Kudud !!



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK




ads by Pypy Lamb Studio

51 comments:

~izan~ said...

hepi anniversary dik..semoga kekal ke akhir hayat dan berbahagia selalu..comel2 gmbr korang!

MiYOKO SuKi said...

bestnyeee!!!!

happy anniversary, dear

Aishah Jahirah said...

slmt ulang tahun pertama perkahwinan....semoga kekal bahagia selalu...;)

InaAchik said...

Happy marriage anniversary dear...
semoga terus berbahagia bersama mr kudud smp akhir nyawa... :)

Nikisa Izas said...

Happy Anniversary liza and your partner:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hepi 1st anniversary to both of u
sethn baru tempoh perkenalan dlm perkahwinan...moga kekal hingga ke syurga ya hugs!

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh best ni celebrate anniversary kat karaoke. akak lak kena buat camni, pasal en. abah mmg suka bwk anak2 g karaoke. semoga kekal bahagia hingga akhir hayat ok

safinah rashid said...

amaigaddddddd. sweetnye kakak!

may your marriage fills with happiness each and every single day. aminnn :D

cik fiza said...

happy anniversary sis :)

cik dila said...

hehe,celebrate yg lain dr yg lain.
sweet nye,moga berkekalan selamanya.. Amin.. ;)

O'gosh said...

happy anniversary liza.....so suweet!

merahitujambu said...

sweet jee

cik aletheea: said...

happy ulangtahun..
semoga kekal setahun lagi dan thaun2 seterusnye....

canteknye gambo..suke ya amat..

aniswany said...

hepi anniversary ;)

Liza Razak said...

@~izan~ : tengkiu kak izan :)

Liza Razak said...

@aishah jahirah : tengkiuu sis :)

Liza Razak said...

@inaachik : thank you :)

Liza Razak said...

@nikisa izas : thank you so much :)

Liza Razak said...

@lady ayu : terharunya...terima kasih :)

cik chinta said...

semoga bahgia sampai akhir hayat :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : serious kena pegi karaoke..seronok !!

Liza Razak said...

@safinah rashid : thank you so much adik :)

Liza Razak said...

@cik fiza : tengkiuu :)

Liza Razak said...

@cik dila : betul tuh..sekali sekala tukar angin pon best jugak :)

Liza Razak said...

@o'gosh : thank you sis :)

Liza Razak said...

@merahitujambu : hehe..thank u :)

Liza Razak said...

@miyoko suki : memang best & happening !!

Liza Razak said...

@cik aletheea : thank you so much :)

KhaiRin - anies said...

hepi berseri2

Liza Razak said...

@aniswany : terima kasih sis

Liza Razak said...

@cik chinta : thank u yaa

Liza Razak said...

@khairin-anies : thank u :)

So Shy Lady said...

happy anniversary liza n hb! moga bkkln hingga k syurga ;D

~SaL IjOu~ said...

samat ulangtahun perkahwinan..moga hubungan berkekalan~ =)

Dalila Hamid said...

selamat ulangtahun perkahwinan... semoga perhubungan berkekalan ingga hujung nyawa dan ceria2 selalu

ascil.punye.lah said...

sweet lah korang.happy anniversary=)

Woofer Storm said...

ada ke ini redbox ioi?hehee selalu gak lepak kat sana nyanyi ngan kawan kerja..suara tak sedap belakang kira.hehe

follow sini sis^^

Mishter Izwän said...

hahaha, lawak la party liar sis!!!tp sweet, lain dr lain!!tp redbox mmg cerah erh biliknyer?



feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

Cik Kiah said...

sis! happy anniversary... may god bless ol of u.. haha... dua2 pun sekepala..hahah

puteri nur aqiliah said...

HAPPY ANNIVERSARY:D
semoga berbahagia hingga ke anak cucu. eh..dah mcm newly wed lak! haha

Liza Razak said...

so shy lady : tengkiuuu so much :)

Liza Razak said...

@sal ijou : terima kasih :)

Liza Razak said...

@dalila hamid : thank u yaa

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : mne de sweet pon..biasa2 je.anyway thank u..

Liza Razak said...

@woofer storm : ade kat IOI..ok laa jugak.tp selection lagu kurang best..huhu

Liza Razak said...

@mishter izwan : bilik tuh gelap asalnyer.tp time nak snap gambar,kitorg bukak lampu..hikhik

Liza Razak said...

@cik kiah : thank u..tp kitorg suka gaduh..hhaha

Liza Razak said...

@puteri nur aqiliah : thank u dear.mne de mcm newlywed.dah basi

Mishter Izwän said...

sis, dinding dyer lawa lah, kalau buat kt rumah ok gak tuh

Liza Razak said...

@mishter izwan : a ah..wallpaper tuh cantik dan sangat unik :)

ellynadyra said...

happy anniversary korang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...