Jan 27, 2012

Apabila Semua Orang Tidur


" If you cannot work with love but only with distaste, it is better that you should leave your work."
Khalil Gibran


Ni pon satu habit saya jugak.Curi-curi snap gambar orang tido. ( kucing pon termasuk sekali..hikhik )Saya sangat dengki bila saya tak boleh tido tapi orang lain senang - senang je tido.Tak fair hokeyy !! Sebenarnya saya sangat boring malam tu makanya jari jemari ini dengan pantas mencapai kamera di tepi katil.Lepas tu tunggu sampai diorang ni buat pose yang mengancam sikit....dan SNAP !! Padan muka...hehe!!

Sambil tunggu mata mengantuk, saya pon upload kat laptop then edit sikit gambar kasi cantik.Adeh....mata still tak mengantuk!! Apa nak buat lagi ni ek??


Ok..dah dapat idea.Yang ni confirm baca 2 page dah tertido....A ah..memang betul, lepas baca beberapa page saya tertido dengan buku dah terjatuh bawah katil.Sangat berkesan!!


Rasa-rasanya Mr Kudud mesti marah kot pasal saya upload gambar die tido...ermmm...tapi tak pe kot..hehe.Tapi Cooter mesti tak marah  pasal dia kan kucing...HEHE



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK


26 comments:

Anisa Hang Tuah said...

cantik semua gambarnya kak :)

♥MAMASYAZA♥ said...

sama gak cam akak, nak bagi cepat tdo, mesti baca buku citer. tak sempat masuk muka surat kedua, akak dah hilangggg

Nikisa Izas said...

cute picture:)

~SaL IjOu~ said...

da lama x baca novel omputeh ni~ ^^

Pink Diary said...

pic simple tp sgat cantik.

ascil.punye.lah said...

cuba amik buku sejarah,mungkin kesannya lagi cepat.hehe=)

♥ p a a n i ♥ said...

suke kuceng tuuuuu :)

Lia said...

nice pic.... ^___^

KhaiRin - anies said...

nyenyak nyer dia

PHIRDOTE said...

simple but nice pic and word too :)

PHIRDOTE said...

simple but nice pic and word too :)

PHIRDOTE said...

simple but nice pic and word too :)

PHIRDOTE said...

simple but nice pic and word too :)

~aSHa~ said...

cantik2 gambar kat blog ni,

Liza Razak said...

@anisa hang tuah : terima kasih :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : betul tu..cara terbaik nak kasi tido cepat..hehe

Liza Razak said...

@nikisa izas : thank you :)

Liza Razak said...

@sal ijou : saya pon..asal nak baca je terus tertido.macam mne tu??hehe

Liza Razak said...

@pink diary : thank you :)

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : nnt balik kampung nak amik buku sejarah tingkatan 4..sempoi x??

Liza Razak said...

@paani : hehe..tapi die ni sangat nakal tau :)

Liza Razak said...

@lia : thank you :)

Liza Razak said...

@khairin-anies : tu yg jeles sangat tu..

Liza Razak said...

@phirdote : thank u :)

Liza Razak said...

@asha : terima kasih :)

HeNRieTTa JoSe said...

wah....chanteknye.....suka suka suka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...